Maxi-cosi Rodi, vagy Römer Kid vagy Cybex Soultin X ülést vegyünk?
Az ADAC oldalon néztem a biztonsági értékekeit, ez alapján szűkítettem le a kört.
Most Römer King van, a biztonsági öv pont a lányom vállmagasságában van, így hamarosan le kell cserélni.
Maxi cosi Rodit vettem januárban, nagyon szuper!
Ez előtt volt egy römer 9-18 kategória, de 2,5 évesen nem tudtam becsatolni, magasságra, szélessége is szűk volt, akkor vettem egy maxi cosi priorit, azt most 4 évesen nőtte ki, és ezért vettem megint maxi cosit, mert tágasabb!
Cibexet én is néztem, de nekem nem tűnt olyan biztonságosnak, mert a gyerek dereka szabadon van, csak a vállat, fejet védi, meg nekem fontos volt a huzat anyaga, meg hogy könnyen levehető legyen, mert 20 km után rókát fog a lányom.
Köszi!
Igen, a cybexben nekem is furcsa, hogy ha nagyobb lesz, az oldalánál semmi védelem nincs (csak csípőnél és vállnál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!