Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor szoktátok lefektetni...

Mikor szoktátok lefektetni 2-2,5 év körüli gyereketeket?

Figyelt kérdés

Mi lehet az ideális időpont?

Az èn kèt èvesem majd most alszik el,de mèg ilyenkor is szenved kicsit.Kb. 8 után már mesèt nèz megfürödve,de aludni akkor mèg nem akar.Ráadásul jön a jó idő,nyáron sokat bicajozunk este 7 körül,amikor elfogadható a hőmèrsèklet,szóval nagyon nem is tudnám hamarabb letenni,hacsak ezen nem változtatunk.

2013. ápr. 1. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
2 éves. 8 kor fürdik, legkésőbb fél 9 kor már alszik. reggel 8-fél 9 kor kel. Napközben fél 1 től alszik fél3 -3 ig.
2013. ápr. 1. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
6-kor vacsora,7-kor fürdés,meseolvasás,8-kor fekvés,kb.negyed/fél 9-re alszik el.
2013. ápr. 1. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
2,5 évesem 8 és 9 között szokott lefeküdni.Próbálom minél előbb fektetni,mert reggel visszük tesót oviba!
2013. ápr. 1. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
7kor vacsi, fél 8kor fürdés, 8kor nézhet egy mesét. Aztán ágy, meseolvasás és kb 3/4 9-kor már alszik.
2013. ápr. 1. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:

nálunk 9 fél 10 mire elalszik.

és 9- fél 10 kel, egyszer alszik napközben.

Szerintem ráér akkor korábban fektetni ha majd oviba fog járni, az meg nem most lesz, csak 3 és fél évesen.

Ha korábban fektetem le, nyűglődik és nem laszik el

2013. ápr. 1. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
2 éves lesz 8-9 között szokott elaludni.
2013. ápr. 1. 23:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nagyjából más is ìgy csinálja...èbredni mondjuk elèg korán szokott,6-fèl 7 körül ès ősztől oviba is megy majd,de akkor is ìgy fogom èbreszteni.Napközben dèltől 3-ig alszik.Magától állt be ìgy,gondolom akkor neki ìgy megfelelő.
2013. ápr. 2. 07:26
 8/10 anonim ***** válasza:

a fiam fél éves korától este nyolckor alszik el télen-nyáron

ehhez szoktattam születése óta.most 3,5 éves

így reggel időben fel tud kelni hogy oviba tudjunk menni

nem marad le semmiről,ha nincs kint az utcán még este nyolckor.fél hétkor feljövünk,vacsora,fürdés és alvás

2013. ápr. 2. 08:13
 9/10 anonim ***** válasza:

2 éves a lányom.Este 8-kor fekvés. Reggel 7-kor ébresztem, mert bölcsibe jár.

Most itthon van, beteg. Ilyenkor este fél 8 körül alszik el, és reggel fél 8-8-ig alszik. De itthon nem alszik ebéd után. A bölcsiben igen, itthon nem.

2013. ápr. 2. 12:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy este nem hajlandó elaludni, ha világosság van még odakint. Nekünk nincs redőnyünk, csak vastag sötétítőfüggöny, de mellette akkor is látszik, hogy odakint még nappali világosság van, pl. nyáron fél 8-8 körül. Reggel is, ha felébred 5 körül és látja, hogy már világosodik, akkor nem alszik vissza az ágyában, hanem jön hozzánk a nagy ágyba és ott szundikál még egy darabig. Ha éjszaka ébred fel, akkor simán elalszik, mert látja, hogy sötét van, ergo alvásidő :)

Érdekes módon délután elalszik világosban is... fogalmam sincs, hogy ez miért alakult így benne, sosem szoktattam erre.

2013. ápr. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!