Anyukák! Mesélnétek kicsit a napjaitokról?
Olyan jó olvasni az ilyeneket!:)
Van egy 4 éves lányunk,és egy 9 hónapos kisfiúnk:)!
Így zajlik egy reggelünk: Engem ébreszt a vekker 6-kor.Kimegyek a konyhába,összedobok egy reggelit(pirítóst,rásütve sajt vagy valamit müzli stbstb)és ágyba kapja a reggeli kávét!:) Beviszem olyan fél 7-kor.Ébresztem a férjem megkávézunk,megreggelizünk.Ez meg van fél óra alatt.7-kor kikászálódik az ágyból,elmegy wc-re,fogat mos.Addig én kikészítem azt amibe megy!:)Még rendbe teszi magát stbstb,ez már fél8. Elindul,mert 8-ra megy!:) Nekünk indul a nap. Pakolászok egy kicsit,aztán jön a lányom,kéri a kakaót,reggelit.Leül a konyhaasztalhoz,és vár.Odarakom neki,közben csinálom a tápit.Bemegyek,felébresztem a kis vasgyúrót:)Kihozom,kicsit kómás még,de megetetem.Böfi,aztán lerakom a játszószőnyegre.Elmegyek összeszedem magam(felöltözök,stb),és a lányomat is felöltöztetem:)Hozom öcsit,pelenkacsere,átöltözés:) Húzzuk a kabátot,indulunk a boltba,közben összetalálkozunk ismerősökkel,így jóval később érünk haza,úgy 10 fele:) Öcsit lerakom a játszószőnyegre,a lányom meg vagy segít főzni vagy ő is elmegy játszani:)11kor megetetem öcsit:) böfi,peluscsere,alvás:) Kész az ebéd:) 12-kor ebédelünk a lányommal,majs bevágok mindent a mosogatóba,aztán alszunk egyet:)Öcsi ébreszt minket a sírásával,olyan 3 körül:) Gyorsan átszaladok,kihozom,megnyugtatom.Felébresztem a lányomat is,mert ha nem ébresztem fel,akkor este nem alszik:) Lányom játszik az öcsivel,amíg csinálom a tápit.Megetetjük öcsit,böfi,tisztába rakjuk:) Eszünk valamit uzsira. Utána közös játék,vagy tévézés,dvd-zés,vagy csak lemegyünk egyet sétálni:)5-kor jön haza apa:) Közös családi játék:) 7-kor készítem a tápit,amíg a férjem és a lányom kergetik egymást a lakásban fürdés ügyben.Végül beparancsolom mindkettőt a fürdőbe,és kiadom apának a parancsot,hogy fürdesse meg a lányt.Megetetem öcsit,böfi,aztán őt én megfürdetem:)Kiadom a parancsot apának,hogy fogja meg a lányt(meztelenül rohangál),öltöztesse fel a pizsamájába,és üljön le vele a
tv elé.Öcsike megfürdetve,bepelenkázom,öltözés,alvás.Öcsit lerakom aludni.3-an tévézünk,majd 10-kor elzavarom aludni a hercegnőt is:) Apával megfürdünk,bebújunk az ágyba.Alszunk kereken éjfélig.Öcsit kiveszem,átdobom apának,foglalkozzon vele,amíg csinálom a tápit.Megetetem,böfi,pelenkázás:)Lerakom,aztán 6-kor kelek és.......
ennyi:) ti jöttök:) mindenkinek megy a zöld kéz!:))
Utolsó vagyok
Nem jár a lányod oviba?
Megint az utolsó,hogy van a tesód és a pici?
26/N/gyerekorvos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!