Vajon belenő ebbe a szandálba még szezonban?
Ha tavaly 21-t hordott, akkor szerintem simán most is jónak kellene lennie. Gondolom a téli cipöje minimum 22-es. akkor meg 23-s alattit nem vennék semmi képpen sem.
nekem lányomnak lassan nöl a lába. Tavaly tavasszal vettünk 21-es cipöt. Nyáron 22-es szandit. Összel 23-as öszicipöt. Télre 24-es bakancsot. Most jár 23-nál a lába. Ha kinövi a 23-t akkor 25-t veszek.
Nekem mindenhol azt mondják, hogy a cipöben 1 újnyi távolságnak lenni kell.
Hát, ez nagyban függ attól, hogy mennyire nagy növésű a kislányod és hogy konkrétan a mostani korszakában mennyit fog nőni a lába.
A fiam eleve nagy lábú, 2 és fél éves, tavaly ősszel hordott 25-ös cipőt, télre kapott 26-os bakancsot, amibe már vastag zoknival pl. bele se megy a lába. A 25-ös cipő is kicsi rá, de kaptunk 27-es kis könnyű cipőt és az is jó rá. De valószínűleg 26-os cipőt fogunk venni neki, de majd ez úgyis kiderül, ha vásárlásnál leszünk.
Azért írtam, hogy ez egyénfüggő. De ugye már április van, de ha januárban ami még azért nem volt olyan rég, nagyon nagy volt rá a szandál, akkor abba most tavaszra szerintem még biztos nem fog belenőni. Talán nyár vége vagy ősz eleje. De ez majd úgyis akkor derül ki.:)
Mi ezért vagyunk úgy a férjemmel, hogy mindig úgy veszünk cipőt a fiúnknak, hogy ő is ott van és megpróbálja. Előre nem veszünk neki semmit. Ez nem olyan, hogy magamnak megveszem tél végén a 38-as csizmát, mert most olcsóbb, az rám biztos, hogy jövő télen is jó lesz, de a kisgyerekeknél soha nem lehet tudni.:)
Pedig a Salus nem nagyobb a más típusú szandálnál. Kislányom 3 éves, a téli bakancsai 25-ösek, a bölcsis Salus szandálja 26-os, az itthoni pedig 27-es. 3 mm van a két szandál között, észre sem venni a különbséget.
Melyik típusú a szandál, a 3 vagy a 2 csatos? A 3 csatos talán tényleg kicsit nagyobb, mert a tavaly nyári 3 csatos Salus szandálja 24-es, és nagyon sokáig jó volt rá. Az őszi cipői már 25-ösek voltak, de a szandál még mindig kényelmes volt neki.
Attól függ mire vetted, nyárra vagy bentire? Nyárig még sokat nőhet a lába.
Ha nagyon nagy és szeptemberben megy bölcsibe, akkor rakd el, és vegyél egy számmal kisebbet is.
2 tépőzár van rajta, ilyen:
Mindenképpen kell egy másikat venni neki. Átmeneti cipőnek gondoltam, április-májusra száraz időben, meg nyárra, ha picit hűvösebb van.
Ezt a zárt orrú típust nem ismerem, ilyet nem vettünk.
Kislányomnak ilyenjei vannak, a 4-es és a 12-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!