Kis pénzből élő anyukáktól kérdezem, hogy mennyi pénzetek maradt a húsvéti bevásárolás után a jövő hónap elején aktuális következő bevételeitekig?
3000Ft
De ha felébredt elmegyünk valahova, gondolom marad egy ezres 10.-ig. Kaja van, nem kell semmire költeni a kenyéren kívül.
Szomorú..
400 ft szerdáig.
Mi sem vásároltunk húsvétra külön. Múlt hónapban táppénzen voltam, 20ezerrel kevesebb fizut kaptam. :(
De csak kenyeret kell venni, és van minden alapvető alapanyag itthon.
400 forint
Kenyeret és krumplit veszek kedden addig nincs bolt.
Húsvétra mi sem vásároltunk külön mert akkor még ennyi sem lenne.Párom csak félhavi fizut kapott mivel most kezdett.Holnapra maradt még máj ha meg jönne valaki locsolkodni van még egy kevés kekszem és csinálok keksztekercset.
Ennyi.Tavaly húsvétkor tojáskeresés meg minden jó buli volt de most nem jött össze akár hogy probáltam számolni.
Én csak emiatt vagyok szomorú mert tavaly nagyon élvezték és most elmaradt a húsvét.Na majd jővőre remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!