Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 2011 októberében született...

Ha 2011 októberében született a lányom, akkor mikor kell óvodába mennie?

Figyelt kérdés
Ahogy betölti a 3. évet, egyből be kell adni oviba, tehát 2014 októberben, vagy elég lesz 2015 szeptemberben, mielőtt betöltené a 4. évet?
2013. márc. 29. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogy beveszi-e év közben vagy nem, az óvodánként változó! Én most íratom be áprilisban a fiam, be is tölti áprilisban a hármat, de nem kezdhet csak szeptemberben, ha felveszik. Ezt az óvoda vezető mondta. Ahol van hely, ott kezdhet év közben a gyerek általában.

Munkatársam lánya 2010 janárban született. Tavaly tavasszal is beiratta az oviba, de nem kezdhetett most januárban, mert nincs hely. Most tavasszal megint be kell irassa, de csak szeptemberben kezdheti az ovit!

Kérdező, ha te csak 2015 szeptemberében szeretnéd óvodába vinni, az is lehet, max. kérvényezni kell a jegyzőnél és az óvodavezetőnél, de nem hiszem, hogy akadékoskodnának, hisz azt szeretik, ha kevés gyerek van.

2013. márc. 29. 13:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 29. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen teljesen mindegy mikor kezdi mert ugysem fognak sokat járni hiszen állandóan betegek lesznek ,már előre reszketek ettől az időszaktól!Mert a kisfiam 4,5 éves és összesen 4 hónapos járt sokat mondok, meg 8 hónapos a lánykám legszívesebben nem is adnám oviba egyáltalán!

Főleg ha 33 vannak egy csoportban!!

2013. márc. 29. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem ne parázz előre, az én fiam sose volt beteg. Néha kis köhögés nátha, de nem volt az az 1 hét ovi 1 hét otthon dolog. Most már suliba készülünk :D
2013. márc. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!