Milyen esélyem van a közös felügyeletre? 1 hét nálam 1 anyánál? 4 éves a fiam
Abba a városba fogok albérletbe költözni ahol ő lakik, menyasszonyommal és az ő fiával( nem tudom ez mennyire lényeg).
Mennyi az esélyem? Ebbe az országba ez mennyire bevett szokás,? Esetleges feltételek? Anyuka azért nem rajong az ötletért mert a gyerektartásbol tartja fenn önmagát is, ezért biztosan ellenkezne.

eddig hogy volt a láthatás? mióta nem vagytok együtt? mennyi időt tölt most nálad a gyereked?
tartás díjon felül mit veszel a gyerekednek?

Kedves Kerdezo.
Eloszor is bocsanatot kerek, nem tudom mennyire van eselyed a kozos felugyeletre. 14 eve kulfoldon elek nem tudom van-e "joint custody" Mo-n.
Azonban elvalt szulok gyereke vagyok. A b.nom kisfia aki nagyon jo baratom - pedig meg csak 12 eves, ugyancsak elvalt szulok gyermeke.
Mindketten egyet ertunk abban, hogy egy gyermeknek nem jo, ha egy hetet itt aztan masik hetet ott van. Nincs ugyanis akkor otthona. sokkal jobb, ha hetvegente, iskolaszunetekben akar egy hetre, vakaciora akarmennyi idore viszed csak el.
Kisbaratom 3 eves volt - akarcsak en - mikor a szulei elvaltak. 3 nap itt, 4 ott, 2 itt, 3 ott...es igy tovabb....alig birtam kovetni! Anyuka fizetett a volt ferjnek gyerektartast - mert o keresett tobbet. A Kissrac totalkar volt. Sokszor en mentem az oviba erte, mert apuka legnagyobb gyonyore az volt ha betarthatott a volt felesegenek. En voltam az egyszem biztos pont az eleteben. Valoszinu ez a kapocs az, ami orokre megmarad kettonk kozott.
Latom, nagyon szereted a Kisfiadat. Nagyon jo, hogy gondolsz vele es nem hagyod el mint sok mas ferfi! Azt gondolom nagyon jo ember lehetsz ennek alapjan. Kerlek szepen, ne rangasd ki a hetkoznapjaibol! Egy gyermeknek szuksege van az allandoasgra, rendszerre es a biztonsagra.
Az en 12 eves kisbaratom, ma mar az Edesanyjaval el. Hetvegente latja az apjat es iskolaszunetekben. 3 eve megy igy ez. azota megnyugodott, van otthona es nem ugy el mint egy koltozomadar.
Kerlek ot tartsd szem elott. Hidd el, ha igazan szereted es torodsz vele, o tudni fogja ha felno, hogy sosem hagytad magara.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!