Szerintetek tutira fel fogják venni az oviba?
Lányom 2010 januári születésű,tehát már betöltötte a 3-at.
Nem tudom,hogy lehetett-e volna évközbe beiratni,de nem is akartam.Viszont már nagyon vágyik arra,hogy mehessen oviba és félek,hogy nem veszik fel,mert itthon vagyok a 1,5 éves fiammal.
Voltunk nyílt napon ahol nem mondtak semmit.Viszont a lányom meg eltűnt a gyerekkel és nem is érdekelte,hogy ott vagyok.Akár ott is hagyhattam volna,de furcsán néztek volna rám! :)
Áprilisban lesz a beíratás és úgy szeretném,ha mehetne!
Még egy kérdés!
Fiam 2014.szeptember 14.-én lesz 3 éves.Akkor ő kezdheti szeptemberben az ovit vagy majd év közben?Azért kérdezem,mert 2014-től 3 éves kortól kötelező az ovi!

Az én fiam áprilisban lesz 3 éves, én is most iratom. Nálunk nyílt napon azt mondta az óvodavezető, hogy akik gyeden, gyesen vannak otthon a kisebbik gyerekkel, azoknak a gyerekei hátrább kerülnek a felvételikor, mert idén még az 5 évesek felvétele kötelező mindenképp!
Jövőre a fiadat mindenképpen fel kell venni az oviba, de akkor kezdhet, amelyik napon betölti a hármat.

Elsőre elkeserítő :(
De reménykedem!
Lánykám már itthon pityereg,hogy menni akar és nincsenek barátai :(
Nálunk színcsoportok indulnak,tehát nem vegyes korosztályú csoportok.Vajon akkor esélyesebb,hogy bekerüljön kiscsoportba? Ráadásul a nyáron 2 csoportnak építenek helyet,így 4 helyett 6 lesz!Nagyon reménykedem! :)

Ez az ovitól függ, hogy felveszik-e, van-e hely. Az is tőlük függ, hogy mikor kezdhet.
Az én fiam szeptember 25-én született, szeptember 6-án kezdte az ovit (tehát még nem volt 3 éves).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!