Milyen márkájú bakancsot (csizmát) vesztek amiről tutira tudod hogy nem fog átázni és meleg?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam az idén inkább picivel drágábban de csak egyet veszek,de arról 100%-osan tudjam hogy nem fog átázni és melegen tartja a lábát.Tudnátok ilyet ajánlani ami nektek bevált?2012. okt. 7. 15:25
1/10 anonim válasza:
Super Gear hótaposót tavaly is ilyenje volt Siesta szintű csak negyed annyi az ára.
2/10 anonim válasza:
Dei Tex bakancs - Deichmannban lehet kapni, ezt nagyon szerettük. Vízhatlan, és jó meleg is.
3/10 anonim válasza:
Elefanten bakancs és csizma a nyerő nálunk.
4/10 anonim válasza:
Igaz még nem próbáltuk ezt a márkát (DD Step), de ma vettünk őszi cipőt. Közben megnéztem a téli kínálatot.Jó meleg, bundás, vízhatlan. Igaz 10.000FT körül van, de már azon az állásponton vagyok, hogy ami a sokat van a gyerek lábán, kényelmes, meleg, stb...legyen és mint tudjuk, hogy ezt mind meg kell fizetni....
5/10 anonim válasza:
Még előző vagyok. Eddig én is Deichmanban vettem cipőket, meg kínainál. Mondanom sem kell, hogy alig bírtak ki egy szezont, sőt volt amelyik 3-4 hét múlva ment a kukába 5-6 ezerért...
7/10 anonim válasza:
Deitex és Elephanten. Deichmannban. A többivel pórul járutunk. A csizmán nem spórolok.
8/10 anonim válasza:
Ma nagyon jó meleg, bélelt és olcsó hótaposót vettünk a Decathlon-ban 3000 ft-ért. Van kék és rózsaszín ott. De bakancsot még nem tudom mennyiért és hol veszünk.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 8. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!