27 soros acélbetétes bakancsot nagyon gáz juniusban felvenni amikor még nincs olyan nagy meleg de már hideg sincs?
Figyelt kérdés
rövid szoknyához és csipke harisnyához venném fel, de nem tudom gáz e de nem akarom hogy kiröhögjenek xD sok csajt láttam pár sima platformban ami térdig ért, szóval nem én lennék az első aki nyáron ebben jár 1x 2x.. L/182009. jún. 8. 09:58
1/21 anonim válasza:
De most nem azért gáz, mert mások úgy gondolják, hanem azért ha valóban beleizzad a lábad, és ez neked rossz.
Am az meg egy dolog h most rossz idő van, de azért Júniusban tud ám jó meleg lenni, ha napközben egyszer csak jó idő lesz, hát megjártad.
18? én eddigre kinőttem a kamaszkoromat, bár ehhez meg már túl sok közöm nincs.
2/21 anonim válasza:
van olyan akinek ez természetes és persze van olyan(főleg)akinek nem.ha nem gyulladsz meg benne és felmered vállalni, akkor hajrá.majd kinövöd:) 19/l
3/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. a kinövésről csak annyit hogy van aki 30 évsen is vállalja a stílusát és talán nem mindenki divatból csinállja és veszi fel ezeket a cuccokat mint azt sokan gondolják.
2009. jún. 8. 10:23
4/21 A kérdező kommentje:
+ az acélbetkósba nem izzad a láb mivel 100% bőr ha valaki nem tudta volna. legalábbis az én lábam sose izzadt még meg benne.
2009. jún. 8. 10:24
5/21 anonim válasza:
Gáz!!! De volt már ilyen kérdés! Hányszor kell elmondani, hogy GÁZ?
6/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nem értem sok embernek miért rögtön ez a reakciója. De amúgy mit értessz mégnincs nagyon meleg de már hideg sics alatt?
7/21 anonim válasza:
"Egyáltalán nem gáz! Nem értem sok embernek miért rögtön ez a reakciója" --> Magának a Kérdezőnek is ez volt a reakciója...
8/21 anonim válasza:
Ha neked így kényelmes és nem sülsz meg benne, és nem izzad bele a lábad, akkor egyátalán nem gáz. Az lenne a gáz, ha 40 fokban belebüdösödne a lábad, de akkor sem maga a bakancs lenne gáz, hanem a szagok...(am nekem is van bőr bakancsom, igaz, nem acélbetétes, hanem kicsit goth-os csatos-fűzős, de tegnap az esőben is szörnyen melegem volt benne, örültem, mikor levehettem végre...)
10/21 A kérdező kommentje:
a meleg sincs meg a hideg sincs alatt azt értem hogy még nincs 36fok de nincs is 20. köztes idő
2009. jún. 8. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!