Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 27 soros acélbetétes bakancsot...

27 soros acélbetétes bakancsot nagyon gáz juniusban felvenni amikor még nincs olyan nagy meleg de már hideg sincs?

Figyelt kérdés
rövid szoknyához és csipke harisnyához venném fel, de nem tudom gáz e de nem akarom hogy kiröhögjenek xD sok csajt láttam pár sima platformban ami térdig ért, szóval nem én lennék az első aki nyáron ebben jár 1x 2x.. L/18
2009. jún. 8. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

Majd rájössz hogy egy felvett stílus nem a te stílusod, nem a te egyéniséged (mert az egyéniség egyedi és megismételhetetlen)

Van aki 30 éves koráig sem tud felnőni, ez igaz.

Na, attól függetlenül lehet nagyon meleg benne, ami egy pöppet sem egészséges, ez volt a kérdés nemdebár?

2009. jún. 8. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez az,divatból öltözz rockernek!ez nagyobb gáz!!!! Akik bakancsot hordanak le se sz×rják h ki mit gondol erről!
2009. jún. 8. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

Utolsó:

Mindenki az aktuális kor divatja szerint öltözik fel. ez is egy bizonyos társaság divatja. Egy bakancs nem fejezi ki a te véleményedet a világról.

Pl senki nem rohangál 18.sz-i ruhákban az utcán, szerinted miért?

2009. jún. 8. 13:42
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

En rohangalnek, de ettol meg nem lennek egyeniseg, mert a 18.ik szazadban egy csomo ember elt, es mind olyat hordott. Meg alapvetoen, ha nem en varrom a sajat ruhaim, sosem fogom tudni kifejezni az egyenisegem, mert minden ruha valamilyen stilust kepvisel, es ha megtalalom azt, ami nekem tetszik, akkor rogton jonnek a karogok, hogy nem vagyok egyeniseg, es beskatulyaznak.

Amugy sz.rd le, huvosebb nyari napokon, meg zuheban en is bakancsot hordok, es meg egyszer nem budosodott be benne a labam (a tornaciporol mar nem tudom ugyan ezt elmondani).

2009. jún. 8. 13:48
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
utolsó:nekem teccenek, ha lenne bolt vennék:-)
2009. jún. 8. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Én nem azt írtam, h attól lennél, azt írtam, h mindenki az aktuális kor divatja szerint öltözik fel.

Egyéniség meg mindenképp vagy, még ha úgy öltözöl fel, mint a több millió másik rocker, punk, vagy tudja ég h mik vannak már manapság, azért mert akkor sincs még egy olyan mint te, max ránézésre :D

A kamaszkor ott tart még véget, mikor azt hiszi vki h attól egyéniség, hogy úgy néz ki mint a többi millió, és ott ér véget, amikor rájön, hogy attól egyéniség, hogy máshogy látja a világot mint a többi milliárd. Persze vannak közös pontok, de tökéletesen ugyanolyan nem lesz minden.

2009. jún. 8. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
pfff... ha rockernek nem gáz az acélbetkós, akkor már nekem se legyen az ha nagy sálat kötök a nyakamba, én meg R&B-s vagyok...
2009. jún. 8. 14:33
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi az összes választ. az a baj hogy az összes stílust mindenki "divatnak" véli meg olyannak amit kinőnek az emberek...50es rockerek? :S Ők örök gyerekek? amúgy miért is gyerekes ez? na mind 1. én nem mondom magamról se azt hogy rocker, se azt hogy goth, se semmit, csak simán tetszenek az ilyen stílusú ruhák ilyen zenét hallgatok de ugyan úgy felveszem a farmert is edzőcipővel!!!!!!!! azért kérdeztem csak hogy nem e "gáz" mert eddig sose jártam nyáron bakancsba és most venném fel elösször egy koncert erejéig. na mind1 itt is sokféle ember van a válaszolók között, akiknek az öltözködésébe meg életfefogsába biztos lenne kivetni való.:)
2009. jún. 8. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Figyelj!Én írtam h divatból ne vedd fel,mert az nagyobb gáz! de ha ilyen stílusú vagy,akkor igenis fel kell venni!Különben is,miben mennél koncertre,magassarkúban? A tornacipő is csak addig jó amíg meleg van,de ha elkezd esni,vagy ha este hideg lesz,akkor a bakancs nagyon jól jön!

Amúgy nincs olyan h nem vagy rocker csak ilyen zenét hallgatsz,így öltözöl!Igenis rocker vagy és igenis fel kell venni egy jó kis koncertre azt a hülye bakancsot!Aki meg azt mondja h ez gáz,ha felveszed az bekaphatja! Tudod,volt olyan h nyáron elmentünk fesztiválra,3 napig le se vettem a bakancsot,igen büdös volt a lábam,izzadt..de kit izgat!akinek nem tetszik,kinyalhatja!

L

2009. jún. 8. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó, most én voltam az első, és ezúton akkor elnézést kérek, az én bokám sosem bírta el az acélbetétest, ezért gondoltam, h azért veszed fel, mert te most hú de nagy bármi vagy, de ha neked tetszik, és jó, hát persze, simán!

Azt h miért írtam, h ki lehet nőni kifejtettem, annál a hozzászólásomnál, h nem attól lesz egyéniség vki h úgy néz ki mint a többi ilyen, hanem attól aki ő maga, örök igazság nem a ruha teszi az embert. Szal ezért.

De ha neked valami tetszik, és kényelmes, akkor naná hogy hordjad, hát abban kell közlekedni, amiben te jól érzed magad (kényelmes, tetszik, meg minden).

egyszóval akkor bocsánat. :)

2009. jún. 8. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!