Bolcsis gyerkocotoket mikor fektetitek es mikor kel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 21:27
1/6 anonim válasza:
Reggel fél7-7közt ébresztem, és este 20-21h közt alszik, de általában 20.30kor már kidől..
Du. a bölcsiben nagyon rosszul alszik, fél-1 órát max. Ha itthon van hétvégén akkor meg 2-3 órát, szóval szerdára már olyan fáradt mindig, tökre sajnálom szegényt...
2/6 anonim válasza:
legtöbbször magától kel,fél6-6 kor :( de előfordul hogy fél 7ig alszik.Bölcsibe egyáltalán nem alszik,este 8 körül már alszik,ha apa este nem dolgozik,hanem itthon van,akkor van hogy 8-10 között alszik csak el,mert az istenért nem akar olyankor aludni..mindent kitalál,csak hogy apával lehessen :)
3/6 anonim válasza:
Pont, mint az 1. válaszoló :), bár 2 hónapja kezdte a bölcsit (volt betegség is benne), így reménykedem, hogy ez javulni fog.
4/6 anonim válasza:
8-kor fektetem le. Ha épp jól aludt aznap a bölcsiben, akkor előfordul, hogy csak fél 9 körül alszik el. De általában 1/4 9-kor alszik.
Reggel 7-kor ébresztem, vagy magától ébred 6-7 között valamikor.
5/6 anonim válasza:
Kisfiamat reggel 9-re vittem bolcsibe es most mar oviba ugyan ekkor. Igy 7:30 ebresztettem. O mar 2 eves kora ota nem alszik delutan sem a bolcsibe sem az oviba egyaltalan. Igy este 7-kor furdes, meseolvasas es 8-kor mar alszik.
6/6 anonim válasza:
Fél 9-kor fektetem, reggel 5-6 között kel. Délután 1-1,5 órát alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!