Anyucik! Ti mikor fektetitek le ovis gyermeketeket?
Nalunk 7.30kor furdes, utana a picit leteszem (1 eves), kijovok meselek a nagynak(6 eves), es 8.00-8.15 kozott mar agyban van o is.
A szomszedaim is azzal akasztanak ki, hogy 10-11kor meg szaladgalnak, kiabalnak a gyerekek (1,5 8 es 9 eves)
Ez akkor is igy volt, amikor a nagyok 2-3 evesek voltak. en sem ertem, mire jo ez.
Az olvastam, hogy az ejfel elotti alvas a legertekesebb, meg egy felnottnel is, nem hogy egy fejlodo szervezetnel.
A keves, nem megfelelo alvas sokszor a hiperaktivitas kivalto oka.
Akkor lehet,hogy tőlem hallottad az ovitokban,hogy a 4 évesem még 11-kor is föl van.Hiába fektetem hónapok óta 9-kor ágyba,hiába adok neki nyugtató teát,hiába olvasok neki,hiába a megszokott esti rutin,hiába olvastam már és próbáltam ki ezer módszert,hiába alszik már ilyenkor a testvére és az egész család,ő még mindig mondókázik és énekel az ágyban.
Egyszerűen képtelen elaludni mert kevés az alvásigénye...
Arra nem gondoltál,hogy esetleg nem felelőtlenségből,vagy nemtörődömségből van ez így más gyerkőcöknél,hanem minden jó-szándék ellenére?
Cserélünk gyereket 1-2 hétre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!