Milyen hátrányokkal járna, ha nem lenne testvére a kisfiamnak? Szerintetek "elég" egy gyerek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mindig is egy gyereket szerettem volna, és mindenki ufóként kezelt a környezetemben emiatt. Nemrég megszületett a kisfiúnk, imádom, szeretem, sikerült teljesen feloldódnom az anyaságban, de még mindig úgy gondolom hogy nekünk "elég" egy gyerek, pedig mindig is fiatal anyuka akartam lenni, és igazi hagyományos háziasszony beállítottságú vagyok... Tapasztaltabb, többgyermekes anyukák válaszát várom, előre is köszönöm!2013. márc. 26. 21:20
11/12 anonim válasza:
Nekem egy kisfiam van, lassan 3éves lesz. Az én nagy szerelmem! Nem is akartam soha máshogy, kicsiként azt mondtam nekem egy gyerekem lesz és az is fiú! Hát így is lett! Van egy öcsém akit szeretek mert muszály! Sajnos kicsi korunk óta csak dühit, kihasznál és meglop. Az Anyukámtól azt láttam, hogy nem tudott minket egyformán szeretni. Mindig is kivételes volt az öcsém! Nehéz vissza gondolnom a gyerekkoromra mert sok keserűség van bennem. Így azt láttam, hogy nem lehet kétfelé osztani a szeretetet, figyelmet. Nállunk mindig csak az egyikünkre jutott új ruha, és játék. Engem feleségnek neveltek (főzés, mosás, takarítás,apukám-öcsém kiszolgálása volt a feladatom iskola után) az öcsémet anyámasszony katonájának! Viszont az élet úgy hozta, hogy a férjem egyke és minden álma egy kistesó a fiunknak. Szeretnék neki örömet okozni, de nem állok készen egy ilyen döntésre. Szerintem nagy előnnyel jár ha nincs tesó, mert mindent meg tudsz adni annak az egynek. És tényleg mindent!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tanulságos volt végigolvasni mindet! Ment a zöld kezecske mindenkinek! :)
2013. márc. 27. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!