Vigyem óvodába a kisfiamat?
Ma voltam bent az oviban ,mert hosszabb ideig betegeskedés miatthiányzott ,meg megszületett a kistesó és ugy gondoltam most már itt az ideje hogy menjen oviba neki is jobb lenne!
Viszont egész télen nem volt beteg ,tavaly nyáron kivették ao orrmanduláját,és szerintem ennek köszönhető!!
Viszont már 4,5 éves de annyira féltem a kicsikémet!!
Lehet hogy már nem lesz olyan beteges??
Ti mit tennétek?
Ja és megtuttam hogy már 32 vannak egy csoportban ,és a fiam lenne a 33.,teljesen kiészültem ,ráadásul eddig 2 voltak egy szekrényben most már 3 ,hát tiszta káosz , már most stresszelek!!
Dumpla kezecske a 10 kedves válaszolónak!!
Persze hogy nem véd ,hogy i védene mikor annyi szir szart megeszik az ember!!
Amugy mind a két gyerekem tápos volt a lányzó most is!!
És a csajszink még egyszer sem volt beteg!!!
A fiam 3 éves kora óta jár oviba. 3 és fél éves volt, amikor megszületett a kistesó.
Amíg nem járt oviba a nagy, addig soha nem volt beteg. Ahogy elkezdte, onnantól fogva egyfolytában az volt, hogy 4-5 napig járt, aztán 2 hétig itthon volt. Fél napos, most 4 és fél éves, és a helyzet változatlan. Vagyis annyiban változott, hogy most már nem egy gyereket kell ápolnom, hanem kettőt, mert mindent hazahoz, és a kicsi is elkapja.
Nekem is megfordult már a fejemben, hogy kiveszem az oviból, de átgondoltam, és rájöttem, hogy többet ártok vele, mert egy ekkora gyereknek szüksége van a közösségre, még akkor is, ha keveset jár a betegségek miatt. Másrészt meg bízom benne, hogy ha ennyit betegeskedik az oviban, legalább az iskolában nem lesz beteges.
Nálunk 31 gyerek van egy kis lukban, vegyes csoport. Annyi szerencsénk van, hogy pont úgy esett, hogy a mi szekrényünkben csak a fiam cuccai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!