Szakemberhez kell forduljak vagy nem?
Nekem az öcsém volt pont ilyen,kivéve azt hogy nem nagyon verekedett,inkább visszahúzódott "nyuszi"volt.Igaz ő a család 4.gyereke volt és még született utána két kistesónk!Anyuék nem vették komolyan,de a suliba már járt pszihológushoz!A tanárok javaslatára!Szerencsére mára már egészséges "normális"31 éves férfi lett.
Szerintem kérj segítséget pszihológustól vagy ami még jobb(szerintem)kineziológustól!Persze ha van rá lehetőségetek!
Abból, amit leírtál,egyértelműnek látszik, hogy a kisfiad erősen szorong, szakember segítségére van szüksége. Minél hamarabb fordulj a nevelési tanácsadóhoz (Ingyenes!), ahol gyermekpszihológus fog vele foglalkozni és neked is fog sok hasznos tanácsot adni.
Ahhoz, hogy tényleg segíthessen, nagyon őszintének kell lenned a családi körülményeket, hangulatot, a gyermekhez való viszonyulásotokat, nevelési módszereiteket illetően.
A módszer lényege, hogy segítse a szervezetben bármilyen okból megborult egyensúlyt visszaállítani.
A kineziológia az izomtesztelésre épül, melynek alapja az, hogy bármilyen stressz, negatív gondolat változást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is, ez az, amit a kineziológus az izomteszteléssel érzékel.
Mindenkit érnek negatív hatások, traumák élete során. Ezeket nem mindig tudjuk feldolgozni. A fel nem dolgozott stresszek elraktározódnak, felhalmozódnak, és valamilyen testi vagy lelki tünet formájában hívják fel magukra a figyelmet. A munka folyamán ezeket a negatív eseményeket keressük vissza a múltban, és a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket oldjuk fel különböző gyakorlatokkal. Ezeket a negatív hatásokat egészen kora gyerekkorból, születéstől, vagy akár magzati életből is hozhatjuk, sőt, még az a közeg is meghatározó lehet, amely fogantatásunk előtt környezetünkben, családunkban jellemző volt. Lehet, hogy generációkon át hozott, ismételt negatív mintáktól kell megszabadulnunk ahhoz, hogy egyensúlyban működhessünk.
A nővéremnek is voltak gondjai a fiával,(tanulási,magatartási problémák)és a kineziológus sokat segített,neki.A neten utána tudsz nézni részletesebben is.
Szerintem egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!