Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ma délután fél 5kor 38,5 volt...

Ma délután fél 5kor 38,5 volt a láza, adtam neki Germicid C-t (4 éves), mostanra lement 36,9-re. Ha reggelig nem megy vissza, vihetem holnap oviba?

Figyelt kérdés

Nem, nem vagyok szívtelen önző anya, csak még egy hónapja sincs, hogy végre van munkahelyem, és holnap végre egy olyan feladatot kapnék a betanulás után, aminek értelme is van, viszont ha nem vagyok ott, félek, hogy a másik új lány kapná, és nagyon félek, hogy elveszítem a melót, nagyon fontos lenne, hogy megtartsam.

Természetesen, ha visszamegy a láz, vagy rosszabb lesz vagy vmi, akkor nem megyek melózni, ez egyértelmű, de azért megpróbálnám, ha úgy látom, hogy jól van.

Egyedül nevelem, nincs nagyszülő, senki, aki nem dolgozna és rá tudnám bízni.

2013. márc. 24. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Igazából, ha egy gyereknek ekkora láza van, annak oka van. Valószínűleg van egy fertőzése, amit viszont ki kéne deríteni, hogy mi okozza és helyre kéne hozni.

És lehet, hogy ma már vagy holnap reggel nem lesz láza, de az oviban meg megint felmegy a láza.

Elég nagy baj, hogy sajnos a mai világban semmi empátia nem szorult a munkáltatókban, hogy még a beteg gyerekét sem tudja elvinni az ember az orvoshoz!

Sajnálom ám a helyzetedet, megértelek, de lehet, hogy nem lesz más választásod, mint hogy elvidd orvoshoz, ha tényleg másra nem tudod rábízni.

A láz nem játék. Így jelez az ember szervezete. Lehet egy vírusos vagy bakteriális fertőzés a háttérben. Lehet, hogy majd a további napokban jön a többi tünet is.

2013. márc. 24. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
szia.én nem vinném.esetleg a szomszédod nem tudna rá vigyázni?vagy egy barátnőd?persze ez attól is függ hogy kibe bízol meg
2013. márc. 24. 18:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Egy barátnőm van, akire rábíznám, de neki ma reggelre halt meg az apósa... Így eléggé nehéz. Amúgy a cégnél tudják, hogy egyedül nevelem, de azért mégis megpróbálnám elkerülni a "lógást", ha lehet...

Persze, ha nem múlik neki, akkor betelefonálok és kész, de jobb lenne ha nem kéne...

2013. márc. 24. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

A mostani 36.9 éjszaka még fel fog menni, ne vidd óvodába, inkább orvoshoz.

A gyereknek se jó, mert beteg, az ovistársak meg elkaphatják tőle. Más nem tud szabira menni vele?

2013. márc. 24. 19:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Most 36,2 úgyhogy reménykedem, hátha. Még az is jobb, ha elviszem, és napközben rám telefonálnak, hogy hozzam haza - 2 percnyire dolgozom az ovitól. Akkor legalább megkapom a feladatom és haza tudom hozni a laptopot dolgozni.

Egyedül nevelem, édesanyám nem él már, apám pedig 200 km-re tőlünk, szóval nem fog menni.

De ha már be tudok menni dolgozni, utána nyugodtabban jövök el... Lehet, hogy hülyeség, de ez van :)

2013. márc. 24. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ugyanmár, ha reggel megméred és normális a hője akkor nyugodtan vigyed be az oviba. régen én is olyan kis szuperanyu voltam, de amióta látom, hogy minden gyereknek lóg a zöld takony az orrából azóta én is viszem ha nincs komoly betegsége vagy ha nem levert az állapota.

ha beteg lenne akkor már megint lázas lenne, a 38.5 meg amúgy se egy akkora nagy hő! nyugodj meg és menjél szépen dolgozni, elvégre te vagy egyedül aki megteremti a pénzt. nem vagy szívtelen anya ezért

2013. márc. 24. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2013. márc. 25. 07:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi az együttérzést és az érdeklődést!

Éjszaka kicsit még meleg volt, de messze nem lázas, reggelre elmúlt neki minden, ébredés után volt 37,1 a hője. Kicsit be van rekedve, meg talán nyűgösebb a szokottnál. Reggel beszaladtam a munkahelyre, szerencsére gond nélkül hazaengedtek, úgyhogy ma itthon leszek vele. Továbbra is jól van (kopkopkop), holnap megyünk oviba/dolgozni, ha nem lesz gond, és nagyon remélem, hogy nem lesz.

2013. márc. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!