Meghúzódhatott a karja?
Figyelt kérdés
2 éves kisfiam fájlalja bal karját. Tegnap kezét fogva hátravetette magát azóta fájlalja. Sehol nem lila, duzzadt. Nem mozdítja, ha hozzáérünk fájlalja. Meghúzódhatott csak?
Holnap viszem orvoshoz.
2013. márc. 24. 16:27
1/5 anonim 

válasza:

Igen előfordulhat, hogy valóban meghúzta. Ha nincs bedagadva akkor csak egy kis húzódás, fogtok krémet kapni és elmúlik. Lehet addig is borogatni. Ha bedagad, vagy egyáltalán nem tudja mozgatni akkor jobb lenne orvosnak minél előbb megmutatni mert lehet a kulcscsontja eltört vagy kificamodott. Gyerekeknél nagyon hamar eltörik a kulcscsont és nagyon hamar össze is forr, figyelni kell nehogy rosszul forrjon össze.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!!
2013. márc. 24. 17:10
3/5 anonim 

válasza:

Én inkább elvittem volna ma az orvoshoz.Biztosan kiugrott neki,és vissza kell tenni a helyére.Barátnő kisfiának már háromszor ugrott ki a könyöke,ha fáj neki,és nem használja a kezét miért vársz vele?
4/5 A kérdező kommentje:
Kétszer voltam az ügyeleten tegnap, de nem volt orvos. Azért nem tudtam megmutatni orvosnak.
Ma voltunk, 2 kor kell vinnünk rtg-re, izületi vagy porc sérülése van a könyökének....
2013. márc. 25. 11:58
5/5 anonim 

válasza:

Előző vagyok.Szegénykém:(( Mielőbbi gyógyulást neki,majd ír már meg légyszi,hogy mi volt,és mi a teendő vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!