Nem akarja bevenni a kanalas orvosságot mit csináljak?
Figyelt kérdés
Náthás lett és írtak fel köptetőt de nem hajlandó bevenni..(17h).2009. szept. 17. 13:39
1/8 anonim válasza:
Enyém is ilyen. Olyat írass fel, amit az italába lehet keverni. Ha ez sem jó, maradnak a gyógyteák.
2/8 anonim válasza:
Szerintem minden kanalasat bele lehet tenni az italába (csak annyiba tedd, amennyit biztosan meg is iszik egyszerre), vagy az ételébe. A kisgyerekeknek szánt gyógyszerek általában édesek, és így szívesen megeszik/megisszák. Amúgy az én egy éves kisfiamnál is ilyen "trükköket" kell bevetnünk, kanálból ő sem veszi be.
3/8 anonim válasza:
Dettó, pont most voltunk mi is ilyen helyzetben 17 hónapos kisfiammal. Nehéz volt. Több féle dolgot is bevetettm: imádja az actimel, na annak a dobozába tettem egy kis joghurttal és megitta, aztán amikor ez sem jött be, beleöntöttem egy feles pohárba, adtam egy másikat az apukájának is és mondtam nekeik, hogy koccintgassanak... a gyereknek tetszett, mondjuk, amikor állandóan engem akart megkínálni, az érdekes volt, de 6 napig több-kevesebb sikerrel végül megkapta napi 2x az antibiotikumot. Szóval sztem csak játékosan (bár voltak olyan pillanatok, amikor arra gondoltam, hogy most lefogom és lenyomom a torkán...sosem tennék ilyet!)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, ez a felespohár jól hangzik.:-))))
2009. szept. 17. 15:19
5/8 anonim válasza:
Lehet patikában adagolót venni, vagy ha van pl Nurofen szirpod, annak is ilyen fecskendő szerű az adagolója, én is csak azzal tudom beadni a fiamnak a szirupot.
6/8 anonim válasza:
Hát ...az én lányomnak mindegy volt hogy adom kihányta mikor még le sem ért a pocijába.Mi szuriba kaptunk antibiotikumot,semmi kanalast nem vesz be csak a cataflam cseppeket azzal csillapítjuk ha van láza,szerencsére évente 2xbeteg !
7/8 A kérdező kommentje:
Bevált a felespohár túlságosan is még repetázni akart:-)))
2009. szept. 22. 22:18
8/8 anonim válasza:
Örülök, hogy használható tanácsot tudtam adni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!