Ilyen es hasonlo esetekre hogy kell reagalni egy ketevesnel? Ki vagyok borulva.
Figyelt kérdés
Szandekosan csinal olyan rosszasagot, amit tudja, hogy nem szabad. Ma pl. Beledobta az osszes wc papirt a wcbe, 3szor lehuzta es az eldugult. Most buntetesben van, nem johet ki a szobajabol, de ilyenkor mindig jon, hogy szeret es megolel. En is imadom de minden nap hasonlo hulyesegekkel kikeszit es nem erzem jonak, hogy utana legyen elfelejtve a dolog, es persze ujra megcsinalja. A wcvel ez a masodik eset volt. Annyira szornyu, de arra gondolok, hogy elegem van belole, mert az ilyen dolgainal nem hasznal a szep szo a buntetes. Ujbol megcsinalja.2013. márc. 20. 17:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem figyelemre vágyik azért csinálja ezeket. Próbálj vele többet beszélgetni, játszani. A büntetés ne tartson 5 percnél tovább mert még kicsi ahhoz, hogy megértsen. Nehéz dolgod van, de inkább próbáld elmagyarázni miért nem szabad ezeket csinálni, együtt javítsátok meg amit elrontott.
2/5 A kérdező kommentje:
A wc-t hogyan? Total eldugult, talan az apja megcsinalja, vagy szerelo. A konyvebol kitepi a lapokat, ketszer visszaragasztottam, megint. Aztan este sir, hogy az autos mese fele hianyzik.
Annyira kivagyok, csak sirnek egesz nap.
Tudom, hogy nem egyedi vagyis gondolom csak nemi jotamacsot es valami biztatast adjatok. :'((
2013. márc. 20. 17:34
3/5 anonim válasza:
A wc-be boríts pár vödör forró vizet, az feloldja a wc papírt.
4/5 anonim válasza:
Mint a macska. Tudja , hogy nem lehet, és mégis bepróbálkozik. Magyarázd el neki , hogy nem szabad, és várj türelemmel 10 évet, meg fogja érteni:.)
5/5 anonim válasza:
Jótanács: Kitartás!:) De tényleg. Pontosan benne van a dackorszakban, feszegeti, próbálgatja a határait. Ha 100-szor nem szabad valamit, azt vajon 101-edszerre szabad lesz? Nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenned, és hidd el, jobb lesz. Azt nem mondom, hogy elmúlik (nagyobb gyerekes ismerősöktől tudom), de jobb lesz, az tuti! Én pont ma vettem észre a fiamnál (2,5 éves volt januárban), hogy szófogadóbb, meg is lepődtem, hogy megkértem valamire szépen, és elsőre abbahagyta! :) Ez a bíztatás része volt! :) Ha jól viselkedik, dícsérd meg, hogy érezze, hogy ezzel ő milyen ügyes, legyen csak magára büszke! Sok kitartást, és türelmet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!