Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mesélnél másfél évesedről?

Mesélnél másfél évesedről?

Figyelt kérdés
Miket eszik,mikor ébred, milyen tápszert/ teejt adsz neki, miket játszotok? Ilyenek érdekelnének.
2013. márc. 20. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:

14 hónapos is jó?

Reggel eset tápit eszik 250ml-t, hogy kakaóval ízesítem, hogy cikóriakávéval. Délelőtt mindig majszol valamit. A felvágottas kenyeremből, vagy valami gyümit, esetleg üveges gyümit. Játszik, elvan egész nap. Megy, hordja a játékokat szobából konyhába, és vissza. 12-13-ig alszik egyet, utána ebédel, ami van itthon. Ma pl. grízes tészta van. utána megyünk sétálni, vagy homokozni. 16-17 között alszik még egy félórát, aztán 6 körül jön haza a papa melóból, és leülünk vacsorázni. Vagy abból eszik, vagy valamilyen kenyeret. Fél 9-kor fürdés, tápi, alvás. Min.1-szer kel éjjel. Több kaja nincs. 13 kg a "kicsikém".

Játékai elég vegyes. Nagyival meséskönyv a menő, papóval hintázik. Mindig megy a tv, néha nézi a meséket, vagy a reklámokat. Jó kedvű, nem beteges, semmire nem allergiás bébiviziló!

2013. márc. 20. 13:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Biztos aranyos ...az én lányom elég sokat nyafog, ha valami nem úgy van, vagy csak unalomból is.Ez nagyon zavar.

Ő egyszer alszik egy nap és nem szereti a tejet. Már tehén tejet adok neki, nagyon nehezen eszik mindent.

2013. márc. 20. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:

reggel 7-kor ébred, cicivel kezdi a napot, majd 10 perccel később egy kifli, gyümölcslé vagy tea a reggeli.

10 óra körül tízóraizik, ez vagy gyümölcs, vagy túrókrém

ebéd fél 1 körül: főzelék, spagetti (kevés fűszerrel nagyjából egészségesen főzök, rágni is tud így amit mi is eszünk) majd cici és úgy alszik el. Én örülök neki, nem bánom.

5 körül uzsi, megint valami gyümölcs, vagy valamilyen saláta (utóbbi 2-szer hetente)

fél 8 körül vacsora: általában ugyanaz, ami az ebéd is volt. Majd pancsi, pizsi, cici és alvás

Reggeli után játszunk picit. Építünk, rajzolunk, stb

A tízórai után általában egyedül játszik 1-1,5 órát, én figyelem a konyhából, ilyenkor megcsinálom az ebédet, meg ami még fontos házimunka.

Ugye, ebédelünk, ledőlünk együtt. Ő alszik másfél-2 órát.

Felkel, ha jó az idő, akkor lemegyünk játszótérre. Ott elvan mint a befőtt. Rohangál, csúszdázik, hintázik (ehhez kellek én is) Feljövünk, uzsi, játék. Állatos könyvet nézegetünk, mondjuk az állatok nevét, odaállunk a tükör elé, tesrészeket tanul, labdát gurítunk, és, ami éppen jön.

Amit tud: rohangál, lépcsőzik (kapaszkodva), 2 szavas mondatokban beszél. baba fel, apa gyeje és hasonlók. Tudja ki-kicsoda, ha kérek valamit ÁLTALÁBAN megcsinálja, de nem mindig.

2013. márc. 20. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó! Lehet kérdésem is?

Mit jelent az, hogy salátát eszik, kokrétan salátát, nyersen, vagy zöldségsalátára gondolsz?

Ügyes a babát, hogy már két szavas mondatokat mond, enyém csak szavakat, és amiket csak ő akar.

2013. márc. 20. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Pl paradicsomsaláta, de van, hogy gyümölcssaláta csak, káposztasaláta, bébicékla saláta, sajtsaláta (szóval ilyenek- persze mind életkorhoz illően) De mondom, ilyen viszonylag ritkán van :)
2013. márc. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!