Mérges rám a kislányom, mert beteg volt és kúpot
kapott. Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
9éves a kislányom,vírust kapott, mindent kihányt. Egyik nap már írtam erről. Kúpot írtak neki,már meggyógyult végre. Szegény,naponta 3szor kapott kúpot a popsijába,de mindig cirkuszt csinált,annyira útálja. Azt mondta,nem szeretem őt,pedig szép szóval győzködtem mindig. Lehet,hogy szégyellős? Szinte könyörögni kellett,hogy beadjam neki. Ma már sírt is és azt monta,hogy haragszik rám. Ma lefekvéskor kapja az utolsót,aztán vége,de hogy engeszteljem ki szegényt?
Talán enyhült egy kicsit. Most fürdik,aztán megkapja az utolsót. Mondtam neki,hogy ezzel vége és meggyógyult.
2013. márc. 19. 20:40
12/20 anonim válasza:
Mond el neki, hogy a felnőttek is használnak kúpot! Pl én császár előtt hogy megússzam a beöntést :) (megúsztam! )
Én a beöntést tartottam megalázónak!
Nagylányosan mond el neki :) Megfogja érteni.
2013. márc. 19. 22:04
13/20 anonim válasza:
Én hasonló lelkiállapotában mindig azt mondtam a lányomnak, hogy ő egy HŐS, mert ezt nem bírta volna ki ilyen ügyesen mindenki, mint ő. Ő az én hősöm, ez mindig hatott, mert különlegesnek érezte magát tőle. És az is. :)
2013. márc. 21. 14:54
14/20 anonim válasza:
Én normaflore-t szoktam adni mindig. Eddig mindig segített. Persze nem volt annyira súlyos talán mint a te lányodnál, de pár nap alatt láttam a változást. Én ha már látom az enyémen hogy valami bántja már akkor adok neki egy két napig és általában nem esik bele. Amúgy az orvos se tudom miért nem adott injekciót, ha létezik ilyen. Igaz az se biztos, hogy jó lett volna neki, de túl lett volna rajta. nemtudom.
De mindegy mostmár. A lényeg, hogy túl lesztek rajta mindjárt. Én is azt mondom, hogy magyarázd el neki az ő szintjén. Kicsit lehet egészségügyis szempontból, az jó lesz majd egyszer a biológia órára is akár. Mond hogy ő hős, ez is jó mert különlegesnek érzi magát. Mond, hogy ne szégyelje magát mert te az anyukája vagy és nagyon szereted, és legfőképpen hogy nem mondod el senkinek. Ez lehet megnyugtatja. De tényleg tartsd is be!
Bízom benne, hogy mára már megbocsátott neked!
Majd írd meg!
2013. márc. 21. 18:32
15/20 A kérdező kommentje:
Már én is lelkibeteg voltam tőle,sajnáltam nagyon. Szerintem inkább lelkileg volt rossz neki,azt monta,hogy már nem kisbaba,csak én hiszem azt. Kicsit szégyellős. De már nem is beszél róla. Hála istennek. Remélem nem vagyok rossz anya.
2013. márc. 21. 19:43
16/20 anonim válasza:
nekem 23 évesen is kellett magamnak kúpot felnyomnom, és nekem is hányás miatt. ez van, nem volt vészes
2013. márc. 22. 11:04
17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem neki sem volt vészes, inkább maga a helyzet volt kínos szegénynek, ezért haragudott.
2013. márc. 22. 11:17
18/20 anonim válasza:
de akkor miért nem ő adta be magának??? 9 évesen már nem olyan kicsi ehhez, nem?
2013. márc. 22. 17:00
19/20 anonim válasza:
1. vok. Ha már átbeszéltétek a dolgot, és úgy látod, Lányod túltette magát a dolgon, akkor Te is tégy úgy. Nem jó sokáig semmin sem rágódni. És dehogy vagy ettől rossz Anya, ne hüléskedj! :) Nah, fel a fejjel mindkettőtöknek, csak ügyesen a továbbiakban is! :)
2013. márc. 22. 17:22
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a bíztatást. Remélem nem kell máskor ilyenen parázni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!