Mérges rám a kislányom, mert beteg volt és kúpot kapott. Mit csináljak? Többi lent.
Kedves előző! Sajnos a hányás ellen a kúp a megoldás, mivel a tablettát is nyilván kihányta a kislány! Nála idősebb gyerekek is kapnak kúpot, ha úgy tartja a szükség!!!
Egy valami viszont fura: miért kellett kúra szerűen kapnia??
A hányásra elvileg elég lett volna 1-2 alkalommal adni.
Egy kilenc éves lányka már elég nagy ahhoz, hogy el lehessen neki magyarázni, mindez az Ő érdekét és egészségét szolgálta, meg kell értenie, és ezért vétek rád haragudnia! Mond neki, hogy azért volt mindez, mert SZERETED, és szeretted volna ha minél előbb meggyógyul.
én nem is értem,miért kell ezt ennyire túl dramatizálni
a felnőtt is kap kúpot,ha mondjuk aranyere van.nem hal bele senki
ez nem neked szólt kérdező,hanem annak,aki azt írta,hogy egy kilenc évesnek megalázó a kúp
nekem 3,5 éves fiam van,de még kúpot kap ha lázas,vagy hány
a lázcsillapító szirupot kihányja,így kénytelen vagyok kúpot adni.én mindig elmagyarázom neki,hogy ezt muszáj,mert ott nagyon hamar elolvad,és nagyon hamar jobban lesz.és nem kell lefogni hozzá,pikk-pakk és bent is van
szerintem magyarázd el neki úgy,ahogy az egészségügyis válaszoló írta,de nyugodtan hozzá teheted,hogy olykor a felnőttek is használnak kúpot,és hogy ezt a dolgot nem kell szégyellni,mert ez csak az ő javát szolgálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!