Az normális, hogy az óvodában koszos tányérban kapják a 2. fogást?
2. vagyok
Azért ne essünk már túlzásokba! Oké, hogy mást szokunk meg, mivel mindenki másképpen nevelkedik, de azért, ha valakinek ez megszokott és egyáltalán nem gusztustalan, ne mondjuk már rá, hogy a földről is megeszi a kaját! Tudod 16. válaszoló attól, hogy a családom és én meg tudjuk enni az ételt ugyanabból a tányérból, még nem leszünk igénytelen mocskok, akiknek a földről is jó a kaja! Hát ezen teljesen felháborodtam már ne is haragudj!:S
Akkor ilyen alapon én is mondhatnám, hogy csak a sznobok gyerekeinek nem felel meg a második fogás a leveses tányérból! Ez szerinted jogos lenne? Szerintem nem!
Oké, hogy ezt szokja meg az ember, de azért nem hiszem, hogy bele kell halni, vagy éppen undorítónak titulálni! Egyébként meg attól is függ, hogy milyen levesről és milyen másodikról van szó. Mert nagyon nem mindegy azért!
Én elég finnyás vagyok, de ebben semmi gusztustalant nem látok. A koszos tányér nekem azt jelenti, hogy rá van száradva az ételmaradék, nem azt, hogy a saját gyereked evett belőle már levest.
Azért az oviban is mosogatnak, sőt én is szoktam, mégsem háborodok fel azon, ha az oviba nem kapja a gyerek külön tányérba a két fogást.
21.-es válaszoló, én nem rád gondoltam, én ismerek ilyen családot, ahol nem számít ha leesik a földre a kaja ugyanúgy a gyerek fölzabálja onnan is, hoába ott mászkál a kutya!
Nem rád értettem, remélem azért jó volt lepontozni. Sajnálom, ha ezen felháborodtál, nem konkrétan neked szántam ezt a földről is megeszi szöveget. De ha te ezen fel tudod magad húzni, az elég kemény... o.O
ja, és még egy: öld már meg a kérdezőt mert azt írta, hogy "koszos tányér" :D
Jaj bocs, nehogy felidegesítsd magad ezen is :)
Jajj de cinikus valaki, remélem ettől most nagynak érzed magad!:) Nem igazán lehet félreérteni, amit írtál!
Konkrétan azt írtad, hogy van olyan gyerek, aki a földről is megeszi a kaját és annak mindegy az is, ha a másodikat ugyanabból a tányérból eszi, amiből a levest. De persze a kérdező gyereke nem ilyen, mert ő nem hajlandó megenni. Szerinted ezt hogy lehet másképpen érteni? Szerintem sehogy.
Amúgy szerintem az is elég kemény, hogy ez a pontozgatás annyira izgat... Mi a tétje? Valami nyereményre hajtasz, vagy mi? Engem is lepontoztak és akkor mi van?
Egyébként, ha már így felhoztad egyetértek az egyik válaszolóval, mert nekem sem itt kezdődik a koszos tányér, de értettem mire gondol a kérdező, ezért nem is kötöttem bele. Te viszont nagyon büszke lehetsz magadra, hogy te ilyen okos és igényes vagy! Jó neked! (Úgy látszik nekem is megy az ironizálás!:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!