Miért nem járhat ebbe az oviba ha nem járt bölcsibe?
ha körzeti ovi, előbb-utóbb kötelesek felvenni.
amúgy nem tudom, miért nem, meg kell tőle kérdezni.
Nekem van sejtésem :)
Nálunk kifejezetten örültek a bölcsis gyerekeknek. Sokkal önellátóbbak, kevesebb törődést-figyelmet igényelnek. Értem ezalatt, hogy a bölcsiben már rákényszerítették őket, hogy csak magukra számíthatnak. (állami bölcsik többsége az itt olvasottak alapján)
Evés, ivás, fogmosás-mosakodás, öltözés-vetkőzés, fésülködés, wc-zésre gondolok.
Aki otthonról megy nagy eséllyel "el van kényeztetve", anyuka "késlelteti" az önállósodását. (ezt így hallottam!) Sokkal több a munka velük, meg kell tanítani, hogy ne várja a sült galambot, hanem csinálja amit kell, "lássa el magát" úgymond.
Baromi rondán hangzik, de mind bölcsődében, mind óvodában, és itt is ezt hallottam-olvastam.
Gondolom arra gondolt hogy otthon voltál/vagy így hátrább kerülsz a listán de ez még nem jelenti hogy ő elutasithat.
De hogy mért nem tudta ezt szimplán elmondani nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!