Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » D. D. Step cipőkről vélemény?

D. D. Step cipőkről vélemény?

Figyelt kérdés
Interneten láttam, megrendelném ha jók a tapasztalataitok.
2013. márc. 16. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiam nagyon szereti,kényelmes,jó a talpa csak ezt veszek neki
2013. márc. 16. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy ilyen szandálunk volt két évesen, merev volt, és törte a lányom lábát, nem szerettük. Nagyobb gyereknek valószínűleg kevésbé számít. Egyébként én nem rendelnék neten cipőt, fontos hogy mennyire kényelmes neki, vagy hogy, hogy megy benne, jobb próba után vásárolni.
2013. márc. 16. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó minőség, és szépek is. A lányomnak is szinte cska ilyen cipői vannak. Én is neten rendelem,mert a környékünkön nem lehet kapni.

As zandivel engem is riogattak,hogy beton kemény a talap,most rendeltem egyet, gyönyörűen hajlik. És érdekes tavaly a barátnőm vett tesz-től újat, és tuti valami utánzat volt, mert elég gyérül volt ragasztva és annak nem is hajlott a talpa

2013. márc. 16. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó!
2013. márc. 16. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Kedves 3. válaszoló, neten honnan rendeled, melyik cégtől?Csak hogy tuti eredeti legyen.

2013. márc. 17. 08:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem, csak ilyet veszek a lányomnak. Épp ma vettem neten (vaterán), eredeti! Személyesen vettem át. Nézz szét itt, ha gondolod, itt találtam a legjobb árakat:

[link]

2013. márc. 17. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Táncsics webáruházban szoktam vásárolni.
2013. márc. 17. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!