D. D. Step cipőkről vélemény?
Figyelt kérdés
Interneten láttam, megrendelném ha jók a tapasztalataitok.2013. márc. 16. 16:51
1/7 anonim válasza:
Fiam nagyon szereti,kényelmes,jó a talpa csak ezt veszek neki
2/7 anonim válasza:
Egy ilyen szandálunk volt két évesen, merev volt, és törte a lányom lábát, nem szerettük. Nagyobb gyereknek valószínűleg kevésbé számít. Egyébként én nem rendelnék neten cipőt, fontos hogy mennyire kényelmes neki, vagy hogy, hogy megy benne, jobb próba után vásárolni.
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó minőség, és szépek is. A lányomnak is szinte cska ilyen cipői vannak. Én is neten rendelem,mert a környékünkön nem lehet kapni.
As zandivel engem is riogattak,hogy beton kemény a talap,most rendeltem egyet, gyönyörűen hajlik. És érdekes tavaly a barátnőm vett tesz-től újat, és tuti valami utánzat volt, mert elég gyérül volt ragasztva és annak nem is hajlott a talpa
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Kedves 3. válaszoló, neten honnan rendeled, melyik cégtől?Csak hogy tuti eredeti legyen.
2013. márc. 17. 08:13
6/7 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, csak ilyet veszek a lányomnak. Épp ma vettem neten (vaterán), eredeti! Személyesen vettem át. Nézz szét itt, ha gondolod, itt találtam a legjobb árakat:
7/7 anonim válasza:
Táncsics webáruházban szoktam vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!