D. D. Step cipőkről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Két éves lesz télen a lányom, nézegettem ezeket a cipőket, elég jó áron is találtam párat. Mennyire jó cipők??? ŐSzi cipőben és télre csizmában is ilyesmiben gondolkoznék.
Tavaly Superfit csizmája volt,meg voltunk ugyan vele elégedve de a d.d. step-ek talán olcsóbbak valamivel.
2012. aug. 4. 14:35
1/3 anonim válasza:
Jó cipők, de harántemelős (remélem jól írom), ezért más félét fogok venni őszre télre az akkor 2,5 éves kislányomra. Jó áron is van.
2/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretem és a gyerekeimnek is nagyon kényelmes.
Bakancs, szandi, átmeneti cipő is volt már.
3/3 anonim válasza:
Nagyon szeretjük, - vagyis a kisfiam - és közte volt a gyógytornászunk által ajánlottak közt. Szandiban veszek egyedül Szamost - mert olyan magas a lábfeje, hogy más nem nagyon éri át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!