Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire utalhat az, hogy reggelre...

Mire utalhat az, hogy reggelre erős pisiszagú a pelus? Eddig ezt nem tapasztaltam.18h-s kisfiú.

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanazt a pelust használod? Arra tudok gondolni, h lehet, h már este telepisili, és reggelre ettől lesz szaga. De amúgy nem tudom.

Esetleg nem iszik valamit, amitől szagosabb? Gondolok itt pl Kubura, vagy más ilyen innivalóra, vagy esetleg nem iszik eleget, mert még akkor van áthatóbb szaga a pisinek. Majd figyeld meg, mikor te is pisilsz, az első sokkal sötétebb, mint a nap többi részében.

2009. szept. 15. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:
A pelus ugyan az,új dolgot sem iszik.Talán kevesebbet iszik mert nincs olyan meleg és pohárból kéri,igy a megivott mennyiséget csak kb-re tudom.
2009. szept. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!