Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Helyesen viselkedik vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,akinek van egy kislánya.Rossz anyagi helyzetben vannak,gyesen van.A szüleinél lakik.Az egész gyesét a gyerekre költi,magának semmit nem vesz.Már van 2 szekrény ruhája a kislánynak,nagyon sok játéka is.Akkor is azt mondja hogy neki még kell ez az.Ami nem kell azt is megveszi neki.Abba a ruhába jár amit már vagy 2-3 éve vett.Az össz ruhatára amit az utcán hord az 2-3 nadrág,2-3 felső és ennyi.Szerintetek ez normális?vagy már beteges?
2013. márc. 14. 13:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező van gyereked? Szerintem akinek van annak mindig a gyerek lesz az első.
2013. márc. 14. 14:09
 12/33 anonim ***** válasza:
79%

Én örülnék ha lenne 2-3 db nadrágom meg hozzá 2-3 db felsőm, minden pénzünk kajára,rezsire, hitelre,meg persze a kisfiamra megy el.

De...ha az utolsó kétezres is van a pénztárcámban,azt is a kisfimra költöm. Neked egyátalán van gyereked? Akinek van, az szerintem az utolsóját is odaadja,és ez így van rendjén.

2013. márc. 14. 14:11
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
Beteges vagy sem de en amiota edesanya vagyok kifordultam magambol ilyen teren. Neha mikor a ferjem vigyazz a kisfiamra es ellatogatok a kozeli bevasarlo kozpontba magamnak valami rucikat venni mindig a gyerekreszlegen kotok ki es tuti onnan veszek valamit, pedig sokszor indulok ugy, hogy na most veszek magamnak par cuccot. :) Legtobbszor a baratnommel megyek akinek szinten van egy kislanya. Megisszuk a kavenkat, eszunk egy sutit es nekivagunk az uzleteknek venni magunknak valamit aztan azon kapjuk maunkat, hogy a gyerekreszlegen allunk a penztarnal es a nap vegere semmit sem vettunk maunknak. :) A ferjem meg mindig nevet mert tuti gyerekholmival terek haza. Nem tudom miert van ez de mintha mar megvaltozott volna az erdeklodesem ilyen teren. Nem hanyagolom el magam, tisztan apoltan jarok de szivesebben vasarolok a kisfiamnak. Ot imadom oltoztetni.
2013. márc. 14. 14:13
 14/33 anonim ***** válasza:
73%
Nem Te írtál ki egyszer egy kérdést, hogy milyen rohadt sok ruhája van a lányodnak és így is mindig veszel neki? Meg fogom keresni, de nekem úgy rémlik.
2013. márc. 14. 14:13
 15/33 anonim ***** válasza:
81%

hát nem tudom normális-e.

én is nem vettem magamra évek óta egy rongyot. igaz, a gyerekre sem nagyon veszek, mert örökölt egy kazal ruhát. babakocsikat vettem használtan, mert az nem volt.

játék... szerintem ez az anyuka próbál minden tőle telhetőt megadni a gyereknek,csak nem veszi számításba, hogy 1-1 játék ára köszönőviszonyban sincs a későbbi kiadásaival a gyereket illetően.

vagy szépen félre is tehetné az a kis pénzt pl egy számlára.

hamar elrepül az a 18 év, és már kell jogsi, lakás egyebek.

mi keveset tudunk félretenni a lányunknak, de azt a pénzt fixen minden hónapban átutaljuk. néha veszünk egy-két játékot is újonnan, na de az nem kerül 20ezer forintba...

2013. márc. 14. 14:16
 16/33 anonim ***** válasza:
86%

Egy kicsit túlzás a 2 szekrény ruha a kislánynak, de ha ő ezt látja jónak, hát tegye. Ő legalább a kicsire költi azt a pénzt.

Legutóbb 1,5 éve vettem magamnak ruhát, van 3 farmer, 3 melegítő, 1 sí nadrágom, felsők, pulcsik... Ugyan mi a francnak kéne még egy??

Én is inkább a gyerekemnek veszek meg egy ruhát vagy játékot, mint magamnak egy nadrágot vagy felsőt. Így sem járok topisan.

2013. márc. 14. 14:28
 17/33 A kérdező kommentje:
Nekem is van lányom igen.Neki is sok cucca van,de azért én veszek magamnak ezt azt.Neki annyi hogy megveszi magának a cigit és kész.Gondoltam már rá hogy veszek neki ruhákat,de nem fogadná el.
2013. márc. 14. 14:53
 18/33 anonim ***** válasza:
85%

Ezek után én a helyedben inkább csendben maradnék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2013. márc. 14. 15:04
 19/33 anonim ***** válasza:
73%
Ezek után tényleg nevetséges, hogy feltetted ezt a kérdést, vagyis inkább, hogy ÍGY tetted fel, mintha beteges lenne sok ruhát venni a gyereknek. Pedig te is ezt csinálod. Ha annyira a barátnődért aggódnál, kihagyhattad volna az egészből a gyereket.
2013. márc. 14. 15:17
 20/33 A kérdező kommentje:
Mert miért maradnék csöndben?Én i sok ruhát veszek a gyerekemnek,de én is felöltözködök mellette.A kettő nem ugyanaz.
2013. márc. 14. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!