Mi a véleményetek erről? Helyesen viselkedik vagy sem?

Én örülnék ha lenne 2-3 db nadrágom meg hozzá 2-3 db felsőm, minden pénzünk kajára,rezsire, hitelre,meg persze a kisfiamra megy el.
De...ha az utolsó kétezres is van a pénztárcámban,azt is a kisfimra költöm. Neked egyátalán van gyereked? Akinek van, az szerintem az utolsóját is odaadja,és ez így van rendjén.

hát nem tudom normális-e.
én is nem vettem magamra évek óta egy rongyot. igaz, a gyerekre sem nagyon veszek, mert örökölt egy kazal ruhát. babakocsikat vettem használtan, mert az nem volt.
játék... szerintem ez az anyuka próbál minden tőle telhetőt megadni a gyereknek,csak nem veszi számításba, hogy 1-1 játék ára köszönőviszonyban sincs a későbbi kiadásaival a gyereket illetően.
vagy szépen félre is tehetné az a kis pénzt pl egy számlára.
hamar elrepül az a 18 év, és már kell jogsi, lakás egyebek.
mi keveset tudunk félretenni a lányunknak, de azt a pénzt fixen minden hónapban átutaljuk. néha veszünk egy-két játékot is újonnan, na de az nem kerül 20ezer forintba...

Egy kicsit túlzás a 2 szekrény ruha a kislánynak, de ha ő ezt látja jónak, hát tegye. Ő legalább a kicsire költi azt a pénzt.
Legutóbb 1,5 éve vettem magamnak ruhát, van 3 farmer, 3 melegítő, 1 sí nadrágom, felsők, pulcsik... Ugyan mi a francnak kéne még egy??
Én is inkább a gyerekemnek veszek meg egy ruhát vagy játékot, mint magamnak egy nadrágot vagy felsőt. Így sem járok topisan.

Ezek után én a helyedben inkább csendben maradnék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!