A ti gyermeketek is beszél álmában?
Figyelt kérdés
2,5 éves a fiam, és szinte minden éjjel dumál valamit. Nem ébred fel, csak mond valamit, aztán alszik tovább. Mennyire normális ez? Amúgy sosem volt egy jó alvó, igaz, én sem vagyok.2013. márc. 12. 11:42
1/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Én is beszéltem gyerekkoromban és a kisfiam is beszél néha. Milyen problémára utalna szerinted?
2/8 anonim válasza:
Az én lányom is minden éjszaka beszél álmában, 3 éves.
3/8 anonim válasza:
1,5 éves kislányom szokott néha egy-egy szól felkiáltani. Egyébként ő is elég zaklatottan alszik,forog,izeg-mozog.
Én nem aggódom miatta, biztosan álmodik, de azt mi úgyse tudjuk befolyásolni.
4/8 anonim válasza:
Én kis koromban mindenféle hülyeséget beszéltem aztán később ritkábban. Utána érettségi előtt megint többször, elkezdtem felmondani a tételeket álmomban :)
5/8 zabmester válasza:
Néha motyog valamit, van, hogy értem is, hogy mit :) Amúgy ez teljesen normális, felnőtteknél is előfordul.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy előordul, csak az volt fura, hogy minden éjjel. De akkor ezek szerint nem ő az egyetlen. :)
2013. márc. 12. 13:18
7/8 anonim válasza:
3 éves a lányom, vele is előfordul. Álmodnak!
8/8 anonim válasza:
A lányom a mai napig is gyakran beszél álmában, csak persze nem mindig hallom, mert külön szobában van. A fiam 2 éves, ő velünk alszik, még sosem beszélt álmában, legalábbis nem vettem észre. Bár ő ébren folyamatosan karattyol, úgyhogy lehet, hogy éjjelre már nem tudja kinyitni a száját! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!