Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyermeketek is beszél...

A ti gyermeketek is beszél álmában?

Figyelt kérdés
2,5 éves a fiam, és szinte minden éjjel dumál valamit. Nem ébred fel, csak mond valamit, aztán alszik tovább. Mennyire normális ez? Amúgy sosem volt egy jó alvó, igaz, én sem vagyok.

2013. márc. 12. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Én is beszéltem gyerekkoromban és a kisfiam is beszél néha. Milyen problémára utalna szerinted?
2013. márc. 12. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom is minden éjszaka beszél álmában, 3 éves.
2013. márc. 12. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:

1,5 éves kislányom szokott néha egy-egy szól felkiáltani. Egyébként ő is elég zaklatottan alszik,forog,izeg-mozog.

Én nem aggódom miatta, biztosan álmodik, de azt mi úgyse tudjuk befolyásolni.

2013. márc. 12. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kis koromban mindenféle hülyeséget beszéltem aztán később ritkábban. Utána érettségi előtt megint többször, elkezdtem felmondani a tételeket álmomban :)
2013. márc. 12. 12:33
 5/8 zabmester ***** válasza:
Néha motyog valamit, van, hogy értem is, hogy mit :) Amúgy ez teljesen normális, felnőtteknél is előfordul.
2013. márc. 12. 12:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy előordul, csak az volt fura, hogy minden éjjel. De akkor ezek szerint nem ő az egyetlen. :)
2013. márc. 12. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
3 éves a lányom, vele is előfordul. Álmodnak!
2013. márc. 12. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányom a mai napig is gyakran beszél álmában, csak persze nem mindig hallom, mert külön szobában van. A fiam 2 éves, ő velünk alszik, még sosem beszélt álmában, legalábbis nem vettem észre. Bár ő ébren folyamatosan karattyol, úgyhogy lehet, hogy éjjelre már nem tudja kinyitni a száját! :D
2013. márc. 12. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!