Mit tegyek, ha a fiam csak a mekis kaját hajlandó megenni?
Nem főzök,ezért étterembe megyünk vagy rendelünk.Evett már ő is többször a mekibe,de ezt még sose csinálta...Múlt vasárnap délután beültünk egy kicsit a barátnőimmel és a gyerekeinkkel.Másnap mondta,hogy sajtburgert szeretne,hát ott ebédeltünk.Vacsira is azt akart enni,akkor mondtam,hogy nem és elkezdett hisztizni,alig vacsorázott.Egész héten ez ment,tegnap már azt mondtam,hogyha megeszi az ebédet,akkor vacsit a mekiből kap.Rögtön megevett mindent.Ma mondtam,hogy rendelünk ebédre pizzát,de megint csak hiszti lett,hogy ő sajtburgert akar.Nem sajnálom tőle meg semmi,de örülnék neki,ha nem gyorskaját enne minden nap.Mit csináljak?
Még sosem volt ilyen problémánk.
Szerencsétlen gyerek... Legalább van nagyi, aki főz neki időnként házias kosztot?
Ha nem akarod a gyorskajákat minden nap, akkor egyszerű: nem mentek be sajtburgert enni. Ha hiszti van, akkor sem. Zsarolásnak meg nem engedni.
Amíg kisebb volt,bébiételt kapott.
Miért kell azon fennakadni,hogy nem főzök?! Rengeteg ilyen nőt ismerek,szerintem ez nem akkora probléma.
Nem hiszem,hogy olyan ördögtől való dolog lenne a McDonald's,hogy kerülnünk kéne kilométerekről...Attól,mert néha-néha eszik ott valamit,még nem kap ételmérgezést(és itt most nem a naponta ott ebédelésre gondolok,mielőtt ebből is vita lenne).
A kifőzdékből azért nem rendelek,mert azt a párom nem szereti,ezért marad az,hogy vagy megyünk étterembe vagy rendelünk.Ez nekünk jó,mert azt eszünk,amit csak szeretnénk.
Anyukámmal alig tartjuk a kapcsolatot,a párom anyukája se egy konyhatündér,szóval "szerencsétlen kisfiamnak" maradt a "sz.r" éttermi kaja.
Igen,egészségügyileg minden rendben van nála.
A normális válaszokat köszönöm!
Hogy milyen emberek vannak,atya ég...
Honnan veszed,hogy hány kiló lesz évek múlva?
Arra nem gondolsz,hogy egyeseknek van olyan dologra lehetőségük,hogy SPORT?Teljesen normál alkatú a gyerekem,mert figyelek arra,hogy mennyit eszik.
"szerencsétlen kisfiamnak" maradt a "sz.r" éttermi kaja.
Pont így gondolom. Idézőjel nélkül.
"Nem hiszem,hogy olyan ördögtől való dolog lenne a McDonald's,hogy kerülnünk kéne kilométerekről...Attól,mert néha-néha eszik ott valamit,még nem kap ételmérgezést(és itt most nem a naponta ott ebédelésre gondolok,mielőtt ebből is vita lenne)."
Óóóóó, hát akkor gond egy szál sem. Nem is értem miért írtad le a kérdést.
Egyébként egyetértünk, időnként mi is betérünk Mc-be, csak az a baj, hogy te sajnos nem tudod kezelni a kisfiad hisztijeit.
"Nem hiszem,hogy olyan ördögtől való dolog lenne a McDonald's,hogy kerülnünk kéne kilométerekről...Attól,mert néha-néha eszik ott valamit,"
de akkor miről is beszélünk??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!