3 éves kisgyereknek milyen cipő a legjobb? Ami magasabb szárú?
Figyelt kérdés
Úgy tudom,az a jó,ha tartja a bokát. De 26-27-es méretben inkább olyan félcipők vannak,aminek bokáig se ér a szára. Most akkor milyet vegyek? Elefantent néztem,de azoknak alacsony a szára,inkább sportcipő jellegűek. HArántemelőst ne ajánljatok.2013. márc. 2. 18:29
1/4 anonim válasza:
3 évesnek már nem kell magas szárú!!!
Egy Nike, Adidas, Elefanten sportcipő tökéletes tavaszra, nyárra!
2/4 anonim válasza:
Én magasszárút vennék, bár tudom nehéz most lesz 22 hónapos a fiam 26os a lába és most keresek tavaszra félcipőt és mindenhol ahol néztem 1 fajta volt aminek magasabb a szára.
3/4 anonim válasza:
Azért egy 3 éves, és egy majdnem 2 éves járása3 ég és föld!
A 3 évesnek már nem csetlik botlik a lába, stabilan jár, szalad, triciklizik, motorozik!
3 évesen már teljesen felesleges a magas szárú egy 3 évesnek, aki stabilan jár, sőt inkább csak hátráltatja a mozgásban, mert mereven tartja a lábát, nekehezebb benne másznia, játszani.
4/4 anonim válasza:
Hát a 22 hónaposom is szalad ugrál motorozik 10 hónaposan már önállóan járt, de én pl magamnak is csak maga szárút veszek mert gyenge a bokám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!