Melyik a legjobb márkájú cipő, szandál? Te melyiket ajánlanád?
Figyelt kérdés
Jelenleg Elefanten van. Gondoltam még a Dr. Punto-ra, D.D. Step, Siesta cipőkre. Melyik a legjobb minőség?2012. ápr. 10. 12:23
1/11 anonim válasza:
Másfél évesemnek most Naturino cipöje van de sok jó márka van.
Pl Superfit, Naturini, Primigi.
Èn úgy választottam, hogy puha talpa legyen és tépözáros, mert a lányom már kezd egyedül öltözködni, vetközni, és füzöset nem tudná egyedül.
2/11 anonim válasza:
Szandálból eddig mindig Siestát vettem. Egyik éven sem ment tökre, csak éppen kinőtte egy nyár alatt.
A sógornőm gyakran vesz D.D. Step cipőt a gyerekének, meg van elégedve vele.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A Naturini, Primigi-t még nem hallottam. Utánanézek ennek is. Most sikerült éppen vennem egy Dr. Punto szandit, remélem beválik majd.
2012. ápr. 10. 13:42
6/11 anonim válasza:
Mi Salust használunk, nekem a gyógtornász ajánlotta. A sokat sztárolt siestáról pont azt mondta, hogy nem jó, nehogy vegyünk.
7/11 anonim válasza:
Ajanlom figyelmedbe a kovetkezo jo nemet markakat : Dacia,LI-a Ong Van tej, Le Long , china china , on step to china , golden dragon, Shiaong , Feng Tsui, Pelenkaleng Bilikong , Deng dang Dong ;)
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves Fusy! :)
Ezmegmiez? A csájnát kihagynám...:(
2012. ápr. 13. 10:56
9/11 A kérdező kommentje:
Pelenkaleng Bilikong = ezen jót mulattam! :))))
2012. ápr. 13. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!