Szerintetek elmehetünk a játszótérre?
:)
Nem, nem fognak kinézni. Hacsak nem bolondok.
Elképzelem itt Bp-en, hogy körzetekbe sorolnák a lakosságot, ki melyik játszóra mehet :) Kihirdethetnék az önkori honlapján, mától a Tinódi tér körzete ez és ez, a Ferenc tér körzete ez és ez :D
Nem tudom, lehet, hogy falun kinéznek ilyesmiért, én ezzel tutira nem foglalkoznék. Végül is nyilvános közterület vagy mi, rendeltetsszerűen használjátok, szóljon már be valaki, nem teszi zsebre a válaszomat.
Különben én pl föltaláltam a játszótérturizmust :) kinézem a neten a legjobb játszókat és már megyünk is. Már kerület, más város, nem számít.
Mi is egy kis faluban élünk. A mi játszóterünk is hasonlóképpen végezte. A csúszda az ami még használható. Hinta-homokozó szerencsére van itthon.
Szerintem ki nem fognak nézni a másik faluban, csak megbámulnak, ha tényleg ilyen kicsi a falu. Minket legalábbis akik nem ismernek mindig kikérdeznek, hogy kik vagyunk, ha átmegyünk valamiért valahova :) Illetve tudom hogy nálunk is minden nénike dugja a fejét, ha a szomszédban idegen autó áll. De ezzel ne törődj.
Direkt örülni fognak, hogy van kivel beszélni.
De mondd csak, te állandóan úgy akarod élni az életed, hogy ki mit szól hozzá? Az nem egészséges... Főleg, ha a gyermeke(i)d érdekét nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!