Bárányhimlős gyerekkel ugye ki lehet menni sétálni? Nem tömegbe, nem játszótérre.
És nagyszülőkkel találkozhat? Azt olvastam, náluk meg övsömör lehet a bárányhimlőtől.
Tegnap eset kezdődött, nem lázas. Persze tudom, ettől függetlenül fertőz.
Hát ha még most kezdődött akkor egy pár napig nem szabad én úgy olvastam meg a doki is azt mondta hogy mikor már elkezd leszáradni akkor már jobb a helyzet, de előtte nagyon fogékony még más fertőzésekre is és nem hiányzik ilyenkor még egy megfázás mondjuk vagy bármi.
Nekem 2 gyerekem volt bárányhimlős egymás után nemrég és mivel iszonyú aktívak viszont lázuk meg nem volt, csak 1 nap hőemelkedés, ezért már 4.5.-napon vittem ki őket saját kert van mondjuk, nagyszülők pedig nincsenek így erről nem tudok beszámolni, de más emberekhez nem vittem őket vásárolni se meg sehova.
3. vagyok!
Igen jól írja az utolsó, az a jó, ha teljesen kijönnek a pöttyök, öltöztesd jó melegen a lakásban. Azt nem írtam, hogy nála tavasszal jött ki a himlő és így sem vittem ki, és a 3. napon volt magas láza. Jobb ha bent maradtok, semmi baja nem lesz ha pár napot nem megy ki, szellőztess gyakran. Én ne engedd, hogy vakarja, mert a lányom picike volt, nem értette így a pociján meg is látszik a nyoma, az egyik pöttynek. Pedig szedettem vele Zyrtec-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!