Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nem vagyok normális...

Tényleg nem vagyok normális ha ezen is aggodok?

Figyelt kérdés

a 2 éves fiam rettenetesalvó..délbe vagyis egy -két órakor még kergetem a lakásba hogy alvás legyen...olyankor is változó mennyit alszik van hogy egy órát van hogy 2őt de van hogy 20 percet..este 10 körül szokott elaludni kb 20 perc alatt..az esti tortura nem olyan vészes..de sokszor még mindig felébred..

na most két napja délelőtt 11kor felül akanapéra és fogja magát ülve elalszik..3 óra hosszaalvás után ugy könyörgöm fel..de már megint este 7 óta mondja hogy aludni akar..és éjjel sincs egy hangja sem..

tudom hogy tiszta hülye vagyok..de ez annyira nem vall rá..és egésznap ezenkattogok hogy mitől van ez...

a férjem már jól kiröhögött hogy vigyem el a gyereket az orvoshoz és mikor kérdezik mi a baj mondja hogy 3 napja túl sokat alszik:)

tudom hogy örülnöm kéne..de nem tom...tiszta h.lye vagyok mert rá se ismerek a fiamra akit 2 éve nevelgetek

amugy meg tök szófogadó is lett most azota mióta alszik...mintha kicserélték vona..

valakinek valami tippje mitől ez a sok alvás? talán nő? vagy mi történik vele?

2013. márc. 1. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Két tippem van. Az egyik, hogy beteg lesz, a másik, hogy annyira kimerült a sok nem alvástól, vagy a zaklatott alvástól, hogy most bepótolja az eddigi lemaradást, és lehet hogy végre helyre áll az alvókája :) Türelem, nem vagy hülye! Csak figyeld őt.
2013. márc. 1. 21:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Beteg az mondjuk volt 3 napig magas láza volt aztánpedig köhögött..picit még mindig köhög néha..zas volt addig kb az első 2 éjszakán nem aludt rendesen..de amugy a programja ugyanugy ment mint szokott..tehát ezért nem is gondoltam kimerültségre...mert nem ritka hogyéjszakánként bulizik a kiságyába..jajj remélem nem lesz megint beteg...
2013. márc. 1. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Tuti a betegség, és a láz kavar be nála...nem vagy dilis, az ember ismeri a gyerekét, és ha egy gyereknek van egy x alvásideje, és hirtelen megugrik, az szinte mindig betegségre utal, amit vagy kialszik, vagy nem.

reméljük, hogy neked most jól kikúrálja magát. :-))

A lázát nagyon figyeld, nehogy nagyon felmenjen hirtelen...

2013. márc. 1. 22:06
 4/10 A kérdező kommentje:
eztmondomÉn is a férjemnek..de ő meg csak röhög rajtam hogy ha nincs problémaakkor csinálok magamnak..mindenesetre vele alszom ma is..
2013. márc. 1. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Nos akkor jó volt az első tippem! Tuti hogy nem gyógyult még meg rendesen vagy már benyalt rá egy újabb cuccot. Figyeld és hallgass az anyai megérzéseidre, mert azok sosem csapnak be! Ellenben a pasikról ez nem modnható el és nincs meg bennük az a képesség sem ami bennünk anyákban működik!
2013. márc. 1. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor hagyjam aludni amennyit akar és ne foglalkozzak a npi menetrenddel? Ártok azzal ha felébresztem hogy nagyjából azért kövessük a kis kialakult programját?
2013. márc. 1. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Mostanában a lányom is ilyen. Ő is két éves. :)

Általában este fél 9-től aludt reggel max 6-ig. A nappali alvást kb. 2 hónapja elhagyta. Legalábbis itthon. Bölcsiben aludt akkor is.

Múlt héten volt beteg. Azóta éjjel simán alszik 12 órát, meg nappal 3 órát. Én aggódom, hogy talán a betegség miatt kevesebb a vitamin esetleg a szervezetében. Mert hiába alszik 3 órát ebéd után, este 1/4 8-kor le kell tenni aludni. Szerintem érdemes megemlíteni a dokinál, hétfőn én is felhívom majd.

2013. márc. 2. 07:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Amíg beteg és még utána egy hétig simán hagyhatod és ne foglalkozz a napirenddel. Utána ha telejsen felépült és még midníg sokat alszik, érdemes egy vérképet nézetni, mert a vashiány is okozhat ilyen folytonos fáradtság, bágyatság és sok alvás dolgokat. És hát ugye tél vége van, ilyenkorra már mindenkinek kiürül a maradék vitamin is a szervezetéből.
2013. márc. 2. 09:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy aggódsz, ha megváltozik a gyerek rutnija, minden átmenet nélkül. Én is két dologra gondoltam hirtelen, vagy betegség készül, vagy tavaszi fáradtság. Remélem, az utóbbi! De az is lehet, hogy a jobb idő miatt többet vagytok levegőn és ez álmosítja el!
2013. márc. 2. 12:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm aválaszokat! remélem kiláballunk már ebből a megfázásból és visszakapom az égetni való rossz kölkömet:) vashiányra nem is gondoltam..na pénteken ugyis megyek dokihoz majd mondom neki ha addig sem változik a helyzet! Szép estét!
2013. márc. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!