Tényleg nem vagyok normális ha ezen is aggodok?
a 2 éves fiam rettenetesalvó..délbe vagyis egy -két órakor még kergetem a lakásba hogy alvás legyen...olyankor is változó mennyit alszik van hogy egy órát van hogy 2őt de van hogy 20 percet..este 10 körül szokott elaludni kb 20 perc alatt..az esti tortura nem olyan vészes..de sokszor még mindig felébred..
na most két napja délelőtt 11kor felül akanapéra és fogja magát ülve elalszik..3 óra hosszaalvás után ugy könyörgöm fel..de már megint este 7 óta mondja hogy aludni akar..és éjjel sincs egy hangja sem..
tudom hogy tiszta hülye vagyok..de ez annyira nem vall rá..és egésznap ezenkattogok hogy mitől van ez...
a férjem már jól kiröhögött hogy vigyem el a gyereket az orvoshoz és mikor kérdezik mi a baj mondja hogy 3 napja túl sokat alszik:)
tudom hogy örülnöm kéne..de nem tom...tiszta h.lye vagyok mert rá se ismerek a fiamra akit 2 éve nevelgetek
amugy meg tök szófogadó is lett most azota mióta alszik...mintha kicserélték vona..
valakinek valami tippje mitől ez a sok alvás? talán nő? vagy mi történik vele?
Tuti a betegség, és a láz kavar be nála...nem vagy dilis, az ember ismeri a gyerekét, és ha egy gyereknek van egy x alvásideje, és hirtelen megugrik, az szinte mindig betegségre utal, amit vagy kialszik, vagy nem.
reméljük, hogy neked most jól kikúrálja magát. :-))
A lázát nagyon figyeld, nehogy nagyon felmenjen hirtelen...
Mostanában a lányom is ilyen. Ő is két éves. :)
Általában este fél 9-től aludt reggel max 6-ig. A nappali alvást kb. 2 hónapja elhagyta. Legalábbis itthon. Bölcsiben aludt akkor is.
Múlt héten volt beteg. Azóta éjjel simán alszik 12 órát, meg nappal 3 órát. Én aggódom, hogy talán a betegség miatt kevesebb a vitamin esetleg a szervezetében. Mert hiába alszik 3 órát ebéd után, este 1/4 8-kor le kell tenni aludni. Szerintem érdemes megemlíteni a dokinál, hétfőn én is felhívom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!