Aggódok! Normális ez így?
Itt mindenhol azt olvasom hogy az ő babája már 2hónaposan tartotta a fejét!
Az én kislányom 2hónapos tartja ő is de ott kell lenni a kezemnek mert néha hátra billen.6hetes kontrollon mutatta a doki hogy a kis kezénél fogva huzzam fel és így is erősödik neki.de annyira hátra lóg neki ilyenkor hogy nem szeretem csinálni.hason meg utál lenni.
ha hasra teszem csak jobbra fordítja balra nem.de 1perc múlva ordít.hiába fordítom át neki a bal oldalra egyből vissza fordítja.de magától nem fordítja át a másik oldalra.de viszont háton fekvésbe annyira fordítja a buksit hogy már egy körbe kikopott a haja :)
nyugtassatok meg hogy nincs lekésve
Teljesen rendben van a babád,ninncs lemaradva:)
Viszont a felhúzás baromi egészségtelen.
Ennél a kérdésnél a 3. és 4. válasz az enyém
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Teljesen normális. Nem tudom, hogy te első gyerekes anyuka vagy-e, vagy van már nagyobb gyereked, de jobb, ha megfogadsz egy tanácsot: soha ne versenyezz és méregesd másokhoz a kicsidet. Ez egy őrült mókuskerék, soha nincs vége, sem magadnak, sem a gyereknek nem teszel jót vele.
Ha az orvos egészségesnek mondja, ne foglalkozz mások véleményével, erre az oldalra írogatók 90%-ka nem szakember, azt hiszi, hogy mindent tud, mert már van egy gyereke. Minden gyerek más, nem egyformán fejlődnek, sok felesleges aggódást megspórolsz, ha hiszel nekem.
köszönöm a válaszokat
eddig összesen ha 4szer felhúztam a kis kezénél ebből 2 ma volt mert szerintem sem egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!