Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt másnál is hogy 3.5 éves...

Volt másnál is hogy 3.5 éves gyereke még délben is bepisilt alvásnál?

Figyelt kérdés
Nappalra persze szobatiszta, de alvásnál még mindig bepisil.Hogy alszik így ott az oviban?Már el vagyok emiatt keseredve.
2013. márc. 1. 16:27
 1/4 anonim válasza:
Nálunk még párszor előfordul... :D Mivel délután nem alszik a kiscsaj, éjjel... De ritkán, talán kéthetente egyszer. De szerintem normális,főleg ha sok folyadékot iszik, és alvás előtt nem pisilteted meg. :D
2013. márc. 1. 16:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Az éjjeli az teljes kudarc, pelenka.Hiába pisil alvás előtt, hiába a kevés folyadék, hiába az éjjeli pisiltetés.

De délben azalatt másfél, két óra alatt már jó lenne ha nem lenne baleset.Egy hónapja már nagyon ügyes volt, most meg zsinórban, majd minden nap pisisen ébred:-(

2013. márc. 1. 16:43
 3/4 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gond!Én hallottam olyanról is, barátnőm kisfia volt,hogy már másfél évesen teljesen szobatiszta volt, én meg le voltam törve, mint a bili füle, mert az enyém, kereken három évesen lett az.Éjjelre meg talán két hete...addig folyamatosan bepisilt. Most 3éves, 7 hónapos. Minden gyereknél más... Például az én kislányom első foga 1év 3 hónaposan jött ki... :D Már azt hittük, hogy nem is lesz neki... Arra legtöbb babának 6-10 foga volt már. Mára mind megvan. Szóval csak türelem...
2013. márc. 3. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást:-)
2013. márc. 3. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!