Testvérféltékenység?
Figyelt kérdés
Van egy 4,5 éves kisfiam és egy 7 hónapos kislányom, a nagyobbik tipikus féltékenységi dolgokat produkál hetek óta, tudom, hogy türelmesnek kellene lennem és belegondoltam, hogy Ő mit érezhet de néha nagyon nehéz visszafognom magam, próbálom a kedvét keresni, sokat vagyunk együtt de úgy érzem, hogy még mindig kevés neki, mit tehetnék, hogy jobban érezze magát és megkönnyítsem neki a dolgokat?2013. márc. 1. 11:23
1/9 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok A kilányom is 4,5 éves,a kicsi pedig 8 hónapos.
3/9 anonim válasza:
Sokat nem tehetsz, próbálsz türelmes lenni vele, csináltok ketten programokat. Legyen ez az, hogy egyedül mész érte az oviba, vagy leültök rajzolni míg a kicsi alszik/elvan magában. Nálunk 2,5 év van közöttük. A nagyfiam nagyon féltékeny volt, nem is tudom, hogy nem adtam oda a kukásnak sokszor. De elmúlt. Most 6,5 illetve 4 évesek. Már nincs féltékenység (van helyette hatalmi harc:))
4/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ, szóval csak türelmesen várni kell és megoldódik? Megpróbálom, de már tegnap megkérdőjeleztem magamat anyaként, pedig tényleg próbálkozom de a hisztiket nem bírom...
2013. márc. 1. 11:45
5/9 anonim válasza:
Ne kérdőjelezd meg magad. Csinálhatod akármilyen jól, lesz féltékenység. Vegyél egy stresszlabdát és szorítgasd :) Nem tudom hogy mászik e már a kislányod, de akkor kezdődik igazán a "móka" Eddig csak téged, férjedet óvta, ezentúl a játékait is.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, már kúszik meg kutyázik, de a Hugit nagyon szereti odaad neki mindent amivel éppen nem játszik, ezzel nincs probléma, csak én kapom az ívet...
2013. márc. 1. 11:52
7/9 anonim válasza:
És mit csinál a kisfiad?
Az én nagy fiam 3 éves, a kicsi 7 hónapos. Sajnos ő a picit is szokta bántani. :(
8/9 anonim válasza:
hasznos olvasmány a témában:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a könyvajánlót!
A kisfiam hisztizik szinte mindenért, ha valami nem úgy van ahogy Ő elképzeli akkor visit, ez lehet bárhol és a legapróbb dolgokért, dobálja a játékait és csak azt csinálja amire én nemet mondok, ez még 2-3 évesen oké volt de lassan 5 éves lesz, és egyébként nagyon értelmes és okos gyerek, mindent meg lehetett vele beszélni, hát most nem lehet...
2013. márc. 2. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!