Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vehetek supinált cipőt neki...

Vehetek supinált cipőt neki úgy hogy ortopéd orvos nem látta a lábát?

Figyelt kérdés

Vehetek a közel 2,5 éves lányomnak supinált cipőt anélkül,hogy ortopéd orvos látta volna??? A bal bokája kissé befelé dől, most nézegetem neki a supinált cipőket. Viszont ortopédiára egyéb okok miatt csak a következő hónap végén tudunk menni.

Eddig is figyeltünk a cipő minőségére, sohasem kapott használt cipőt, és mindig figyeletem,hogy hajlékony talpa ugyanakkor hátul a saroknál kemény kérgű legyen a cipő.

Márkában melyik a jobb szamos, salus??

2013. febr. 28. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
En nem vennek. Haziorvos is meg tudja mondani, kell-e, nem kell az ortoped.
2013. febr. 28. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Vehetsz igen, biztosan nem ártasz vele, deettől függetenül megmutatnám orvosnak. Én a Salust szoktam venni.
2013. febr. 28. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vennék. Én elvittem az ortopédiára, ahol kiderült, hogy nem is kell. Diagnosztikai talpas szandált javasoltak, látszott, hogy nincs gond. Csak tornáznia kell.
2013. febr. 28. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is most nézegetem a szupinált szandálokat a majdnem 2,5 évesemnek, de én előbb megkérdezem róla az ortopéd orvost. Állítólag ártani nem árt, de azért én nem akarok magamtól ráokoskodni egy ilyen kialakítású szandált.

Bár az üzletben azt mondta az eladó hölgy, hogy bárki hordhatja, nem kell hozzá orvos "engedélye".

2013. febr. 28. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, nekem az ortopédorvos ajánlotta a lányom teljesen egészséges lábára, ezért választoltam azt, amit.
2013. febr. 28. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Van olyan ortopédiai betegség amin kifejezetten ronthat is az ilyen cipő, ezért megvárnám, hogy mit mondanak. Amúgy befelé dőlő lábfejhez (babák 99%-a) jól jön
2013. márc. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!