Darabokra tört a kisfiam lelke, meddig tarthat ez?
3 hete kezdtük a bölcsit (volt benne 2 hét betegség). Mióta nem maradok ott vele (3 napja), nagyon "depis" lett. Itthon nem nevetgél, nem szaladgál, sokat sírdogál, folyton a nyomomban van - ha kimegyek a szobából, riadtan sír és szalad utánam. Esti elalvás után 1 órával felébred és vigasztalhatatlanul üvölt :(
Megszakad a szívem, olyan rossz őt így látni.
Elfogadható ez az első időszakban? Hogy tudnék segíteni Neki?
Köszönöm szépen!
Ma már majdnem megevett mindent. Aludnia ma nem sikerült, de csendesen feküdt az ágyában, míg érte nem mentem. Azt mondta a gondozónő, hogy az lenne a fura, ha nem viselné Őt meg az elszakadás.
Most itthon alszik, mint a bunda. Biztos nagyon kialvatlan is szegényke.
Mikor hazajövünk, elmeséli a maga nyelvén a történéseket. - gondolom, ez is pozitívum...
Szerintem nagyon jól haladtok!!!!!!!
Én kisfiam 20 hósan kezdte,kezdetben sok sírással.Itthon mindig uolyan volt,mint azelőtt.Volt nemevés,nemjátszás,minden ami lehet,mára már -3 éves- annyira szereti a bölcsit,h még most is ott van,nemsoká azért indulok érte,mert ha hamarabb megyek akkor azért van a hiszti.Azt tudatosítsd benne,h menni fogsz érte,ezt mondogasd neki sokszor.Én sokszor elmondtam,h mennyire nagyon szeretem és,h uzsi után ott is vok érte és amikor javulgatott a helyzet mindig nagyon büszkék voltunk rá,ezek hatottak.Kitartást nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!