Leégett és darabokra tört a piskótám. Miért?
Ugye még nem dobtad ki?
Az égett részeket vagdosd le. Az épeket tördeld egy tálba, főzz rá annyi pudingot, h jól megszívja magát vele (rumot is tehetsz hozzá, fincsibb lesz). Kockázz gyümiket bele, keverd össze és tedd hűtőbe. Pár óra múlva kiszedhető, kis tálkákban, tejszínhabbal, v magokkal isteni.
a sütőddel, illetve a sütési hőmérséklettel is lehetett baj...
valóban ne bánkódj, hanem mentsd, ami menthető. a megmentett részből, készíthetsz még somlói galuska szerűséget.
Köszi a válaszokat.
Nem dobtam ki, mivel többször láttam már, hogy pudinggal ehető, így úgy oldottam meg. (Volt itthon vanília, mert vanília pudinggal töltött brióst akartak készíteni előző héten, de elmaradt.)
Lassú tűzön sütöttem, a sütőnk igaz régi, de lehet ez is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!