Tényleg létezik Martfűn a cipőgyárnak egy boltja, ahol Superfit cipőket lehet kapni a bolti ár tört részéért?
Igen, én itt szoktam bevásárolni mostanában a lányomnak és a fiamnak. 2 órás az út, de még így is megéri elmenni.
Vannak első osztályú cipők (garanciával, tökéletes minőségű), ami kb 7-10 ezerért vannak. Ezt vettem pl itt 7-ért november elején: [link]
Ami másodosztályú, az 4250 Ft, ezeken esztétikai hiba van elvileg, de nem szemmel látható, legalábbis én még nem találtam rajta soha semmit. A fiam másik hótaposója és a lányom bakancsa is ilyen. Tegnap reggel is 2-5 cm-s tócsákon gázolt át a fiam, a lába totál száraz maradt, és soha nem panaszkodott egyik sem, hogy fázna a lábuk.
Ja, a másodosztályúakra nincs garancia, de egyikkel sem volt semmi gond még, bírják a motorozást is.
Benti váltócipők 1000 Ft-ért vannak, tavaszi félig nyitott bőr cipőt 2000-ért vettem a lányomnak.
Én fel szoktam hívni a boltot, mielőtt megyünk (56/580-110-ez egy iroda telefonszáma, de megadják a boltét), és ha épp nincs rengeteg vásárló, akkor nagyon szívesen segítenek, hogy pl 25-ös zárt cipőből van-e választék, meg hasonló. Csak hétköznap van nyitva, azt hiszem 10-17-ig, de erre inkább kérdezz rá.
Ha van még esetleg kérdésed, írj nuygodtan, ha tudok, válaszolok. :)
Igen.
De szerintem teljesen okék. Mármint én nem tudnám róla megmondani, hogy bajuk van. Meg aki nem a cipőiparban dolgozik szerintem az se.
Párezer forintért árulják
Sziasztok!
Akik vásároltak Martfűn? Tényleg elköltözött Körmendre a Superfit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!