Létezik olyan hogy bentlakásos óvoda?
Mert néha azzal fenyítem be a 4,5 éves fiamat hogy ha nem bír magával beadom és nem jöhet haza csak hétvégén!
Nagyon nem hallgat ránk és iszonyu eleven ,alig eszik ,válogat !!
Anyu azt mnodja tulreagálom!
Nem jár oviba mert itthon vagyok a 6 hós hugával és nem akarom hogy hazahozza a betegségeket
Előre is köszönöm
Nem olyan nincs.
Anyunak is volt néha ilyen vicces kedve, múltkor meg is jegyeztem neki nembaj anyu én meg nyugodt szívvel adlak majd öregek otthonába :)
Fura nevelési módszered van. Mert a gyerek pontosan tudja is, mi az a bentlakásos óvoda, igaz?
Fenyegetés, ijesztgetés nem nevezhető gyereknevelésnek.
Jövőre épp jó lesz annak a kisfiúnak, hogy óvodába kell majd járnia.
Utolsó!SZÖVEGÉRTÉS!!!!!!!!!!Nem adná be,csak próbál valahogy hatni a gyermekére!Jó hogy nem égeted el máglyán a kérdezőt,egyből!Istenem!
Nincs bentlakásos ovi,ahogy már írták is.Viszont lehet valami más nevelési módszert kellene kitalálnotok,mert ezzel ideig-óráig ki lehet húzni,de ahogy nő okosodik is és akkor mi lesz?Gondolom (és remélem) nem csak az a gond a gyerkőccel,hogy válogat.Ezen valóban lehet ám segíteni:elé teszed az ételt és kész.Eszi,nem eszi,nincs más.És hidd el,az éhség nagy úr ám!Ha valóban éhes lesz,meg fogja enni!Lehet lesz hiszti és társai,de ha mindig engedtek neki,abból nem tanul.
Én is megpróbáltam anno válogatni,hát édesanyám le is rendezte hasonlóképpen.És jéééé,tényleg megettm! :)
bocsi de nem 6 éves ki irt 6 évest??
4,5 éves,és nem a huga miatt és nem a nem evése miatt
hanem mert annyira szófogadatlan!!!
És NEM természetesen nem adnám be!!!!!
Nagyon köszönöm annak akedves válaszolónak aki megért!!!
Igy igaz csak hatni próbálnék rá!!
Köszönöm
Ennél jobban??
Kötve hiszem hogy hisztisebb lenne
De gondolom amint jobb idő lesz többet tudunk kimenni a szabadba akkor jobb lesz minden legalábbis remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!