Superfit szandál télen?
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mostanában hol lehet kapni superfit szandálokat Bp-en? Mindenhol cska cipők vagy csizmák vannak, egy két helyen találtam szandit de a méretében nem volt.
Csütörtök este tudtam meg, hogy végre megnyit a bölcsi és kezdhet a fiam, csizmába meg még sem lehet egész nap.
Köszi.
A Branch Babyt már én is akartam nézni, csak nekik nincs weboldaluk, de majd elnézek a Pólusba. Múltkor jártam arra így kívülről bepillantottam első ránézésra nem láttam superfit szandált, de majd megnézem.
A tipitopiban nincsen csak rózsaszín szandál, nekem meg fiam van.
A Salus szupinált cipúő az csak akkor jó ha probléma van a lábbal, nálunk ilyen nincs így azt nem szabad használnunk. Ezért csak Superfitet adok rá.
Köszi mindenkinek.
Na ma elmentem a Branch Babybe is. Ott sincs, már csak pár darab a fiam méretében nem volt és mondták, hoyg 1,5 hónapon belül tuti nem lesz. Aztán a pólusban egy másik gyerekcipőboltban találtunk egy richter szandit amit a superfitről koppintottak és volt a méretében (végül kiderült már 26osat kell vennem).
Köszi mindenkinek mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!