Készülünk a lányunkkal először cirkuszba 3 hét múlva, már tavaly nagyon vágyott, de végülis lemaradtunk. 3 éves 4 hónapos, nagyon szereti az állatokat. De ugye cirkuszban nem csak állatsétáltatás van, vannak bohócok, artisták, bűvészek, ezekhez nem tudom mit szólna. A Nemzeti Cirkuszba mennénk, ez két félidős, azt nem tudom egy félidő mennyi ideig tart, de gondolom ha érdekes a műsor, biztosan végigülné. Aztán másik dolog, hogy mégis hova kellene ülni? Előre, közelre, vagy inkább hátra, középre vagy oldalra? Kaját vigyünk, pl szendvics, vagy keksz? Egyáltalán be lehet vinni? Vagy nem lesz olyan hosszú a műsor, ha előtte eszik, kibírja? Én nem is emlékszem mikor voltam utoljára cirkuszban, fogalmam sincs hogyan vannak mostanában. Akinek van már tapasztalata, megosztaná velem? Köszönöm szépen.
2013. febr. 27. 12:32
1/10 anonim válasza:
Én nem tartom jó ötletnek a cirkuszt kis korban. Tudom, hogy jó szórakozást látjátok benne, de annyi inger van, annyira hangos a zene, annyi mindent rosszul raktározhat el az agyában, hogy nem javaslom. Inkább 5-6 évesen.
Egy pedagógus
2013. febr. 27. 12:35
2/10 anonim válasza:
mi próbáltuk a nagyobbikkal elvinni ... megszólalt a zene már pucoltunk is kifelé :)
2013. febr. 27. 12:39
3/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyünk, itt most nem ez a kérdés.
2013. febr. 27. 12:42
4/10 anonim válasza:
Nem, nekünk sem jött be. Amint lekapcsolták a villanyt és sötét lett, már zokogott és pucoltunk onnan.
De a sátor körül az állatsimogató jó volt :)
2013. febr. 27. 12:50
5/10 anonim válasza:
Én vittem inni, enni valót, és nasit is. Amúgy nagyon káosz volt kisfiammal a cirkusz, nem kötötte le, csak egy két szám, a többinél végig rohangalt, Ráadásul a bohóc pont a baratnomet vitte be a színpadra, és kisfiam úgy orditott, hogy elviszik, pedig lufit is kapott, de már mindegy volt, utalta. Amúgy mi a kozeparas szektorban ültünk, elég jól lehetett látni. Amúgy voltak 3-4 évesek akik végig amulva nézték az előadást. Szóval gyerekfuggo!!
2013. febr. 27. 13:03
6/10 anonim válasza:
Szia!
Kisebbik fiam 4,5 éves,már 3x voltunk vele különböző előadásokon a Fővárosi Nagycirkuszban,semmi probléma nem volt vele,a zene sem zavarta.(még nem volt 3 éves,amikor először vittük el őt a tesóval együtt)
Legutóbb január 13-án voltunk,a legújabb műsorukon,a közepétől kicsit jobbra ültünk,az 5.sorban,mindent jól látott ő is,és még 2 hasonló korú kis barátja is.
Mi is mindig viszünk enni-innivalót,mert horribilis árak vannak:(!
2013. febr. 27. 13:16
7/10 anonim válasza:
Szia! Én pedig azt mondom h vidd nyugodtan! Az én kisfiam nem egy túl nyugodt gyerek,de mi tavaly novemberben voltunk vele először,ő szeptemberben múlt akkor 3 éves! Akkor 3x volt kint pisilni,de ezt leszámítva végig nézve! Most viszont 2hete is voltunk vele,es sokkal jobban elvezte! 2x1órás a műsor,es csak a legutolsó szám legutolsó perceben mentünk ki a wc-re! Annyira nagyon nagy élmény volt neki hogy azt el sem tudom mondani! Ja,és most magyar előadók vannak,nagyon szuper es színvonalas az előadás,én még többször meg tudnám nézni! Kisfiam már hazafelé azt kérdezte hogy mikor jövünk megint! De ez a műsor csak március 10ig van,utána április 6án kezdődik ismét,de akkor már olasz előadókkal! Szerintem menjetek el nyugodtan,valahol el kell kezdeni,nem fogjátok megbánni,hidd el nekem! Mi úgy szoktunk csinálni h a 7órasi előadásra megyünk,azért h délután kialudja magát a kisfiam! Odamegyünk legkésőbb 6ra,megvesszük a jegyeket, es utána elmegyünk vacsorázni (mekibe)7előtt pár perccel visszamegyünk,es szinte akkor ülünk be mikor kezdődik az előadás! A kék szektorba,az erkélyre,lépcső mellé szoktam kérni a jegyeket,es a kisfiam mindig az ölünkbe ül! Max vizet szoktunk venni a szünetben a büfében! Menjetek nyugodtan,hatalmas élmény lesz,nem fogjátok megbánni!
2013. febr. 27. 15:19
8/10 anonim válasza:
előző vagyok! Meg annyit akartam hogy a szünetben fel lehet ülni az elefántra! Le is fényképeznek! A fénykép kint van nálunk a hűtőn es bárki jön hozzánk rögtön es büszkén mutatja a kisfiam hogy ő hol volt! :-)
2013. febr. 27. 15:22
9/10 Golan Trevize válasza:
Én a nagyapámmal voltam kb. ennyi idősen cirkuszban.
Semmire nem emlékszem, csak hogy vittünk szegfűt, és azt oda kellett adnom a bohócnak.
Azóta nem szeretem a bohócokat.
2013. febr. 27. 15:24
10/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a fiam 4 éves volt amikor cirkuszba mentünk, de nem kötötte le, túl hangos volt és félelmetes neki. A szünetről már be se akart menni. De ez gyerekfüggő is, lehet nálatok sikert fog aratni a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!