Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sportsdirect.com-ról szeretnék...

Sportsdirect.com-ról szeretnék rendelni ruhát kisfiamnak,3-4, vagy 2-3 éves méret lehet a jó?

Figyelt kérdés

A fiam 3 éves, 104cm, 16,5kg... Nem találtam az oldalon semmi infót, hogy a kor szerinti méretezés milyen hosszt takar pl. nadrág esetén. Aki már rendelt tőlük, tudnátok segíteni?

+ valaki nem szeretne mostanában rendelni? Postaköltség megosztása miatt, elsősorban BP

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 27. 09:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor ez a kétely is eloszlott, nekünk eddig csak 100% pamut cuccunk volt, de akkor be merem vállalni ezt is :)

Budapestiek vagyunk, nem rendeltem még innen soha... Látunk fent árat, de ahogy olvastam attól is függ, hogy milyen kártyával fizetünk (árfolyam miatt) Ez tényleg így van?

Ha pl. összeállnánk, akkor sztem úgy lehetne, hogy idehozatjuk (vagy Hozzátok), a Magyar posta 1000ft körül van, szumma 6e, azt felezzük és akkor úgy 3e lenne fejenként a postaktg. Jól gondolom?

2013. febr. 27. 12:36
 12/19 petera6 ***** válasza:
Én még nem rendeltem innen, de más angol cégtől igen illetve kint szoktam a magyar forint alapú kártyámat használni. OTP-s, és Net csomagom van és mastercard. Nekem mindig kedvezően vált olyan középárfolyam körül, picit annál rosszabbul.
2013. febr. 27. 14:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Hátha valakit érdekel később a kérdés... Szuper jó ruhák érkeztek (egyedül a felnőtt mérettel volt gond), mind minőségben, mind nagyságban megfelelőek - itthon ennyi pénzért felét nem vettük volna meg (főleg nem márkás ruhákból)!!

A szállítási ktg összesen 3600ft volt, 1 hét alatt jött meg a csomag.

Bátran ajánlom mindenkinek!

2013. márc. 14. 14:42
 14/19 anonim ***** válasza:

Na,örülök hogy jó lett! :) Akkor a szállitási költség se volt annyira vészes ahhoz képest...

Egyszerű volt a rendelés?

2013. márc. 14. 22:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, igen, 5kg-ig ennyi (utána valami 5e valamennyi lenne), ezért kivettem a kosárból egy pólót és így 4,97kg lett a csomag :)

Igen, nagyon egyszerű, mert van magyar fordítás is :DDDDD

Már most be vagyok zsongva, hogy mikor rendelhetek legközelebb :) (előbb el kell adnom a régi ruhákat :))

2013. márc. 15. 18:26
 16/19 anonim ***** válasza:
köszi a válaszod :) húha,5kg-ig 3600 ft csak?Mi is rendelünk valószinű,már regiszráltam,meg beraktam a kosárba amik kellenek,de én nem tudom hány kg lehet,csak az árat irja ki ugye.Azt mikor,vagy hol irja ki hány kg?30 db ruha összesen,mind a fiamnak lesz.Ez van 5 kg szerinted?
2013. márc. 16. 14:11
 17/19 A kérdező kommentje:

Amikor már rányomsz, hogy ok, fizeted, akkor írja ki az összes súlyt (bár lehet, hogy csak fizetés után írta ki, erre most nem emlékszem pontosan...)

Ami fix, én elkezdtem kivenni a kosárból, amire nem volt akkora szükség, és így szépen "visszament" 3.600Ft-ra a szállítási költség. Lehetséges, hogy a súlyt csak utána írta ki, de ha másként nem megy, vegyél ki pl. egy valószínűleg nagyobb súlyú terméket. Nekem ez a súly 33 ruhanemű, 2 cipő + 1 papucs volt.

2013. márc. 16. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:
jajj köszi hogy megirtad :) Akkor szerintem nekünk is pont "súrolni"fogja a 3600 ft-os szállitási költséget,nem nagy súlyúak szerintem,mert rövid nacik,pólók,nadrágok,pulcsikból áll a 30 ruha,viszont még 1 cipőn gondolkozok,csak nem tudom a méretet,és ott se látok semmi táblázatot.Te találtál?A fiamnak néztem egy cipőt,25,5 kellene belőle(lonsdale cipő),de a méretet c-ben irja,aszerint meg fogalmam nincs hanyas.Már próbálta élőbe,de csak ezt a 25,5-ös méretet jegyeztem meg,az oldalon meg igy nem irja sajnos,vagy csak vak vagyok...
2013. márc. 16. 19:43
 19/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani hogy kell a SportDirect oldalon fizetni? Nekem nincs semmilyen speckos kártyám amivel tudnák, de paypal-om van. Azt írják hogy lehet vele, de mikor rámegyek a "tovább a fizetéshez" csak a kártyás fizetési lehetőséget dobja fel.

2013. ápr. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!