Mit tegyek ha nincs 6-os meret az egyetlen pelenkabol amibol nem folyik ki a pisi?
Sajnos eddig minden nagy marka elverzett ejszaka, kiveve a pampers sleep and play.De nagyobb meret nincs belole es ugy erzem lassan kicsi lesz az otos.
Ezt is cserelni kell egyszer ejszaka es neha ez is atazik,dejoval kevesebbszer, mint mas pelenkak.
Probaltunk dm,rossmann sajat markasat is, zold tescot is, mindegyik pamperst es a liberot.
van hasonlo kaliberu pelus mint a sleep and play?
Ne adj neki innit annyit éjjel semennyit, este 6 után meg már kevesebbet.
És csak vizet.
ha abból nincs olyan méret, vegyél Liberot.
nekünk csak a libero vált be,éjjel is az bir a legtöbbet,de irtad nektek az sem.Abból van 6-os,sőt 7-es is,a 28hónapos fiam is azt hord.Esze ágában sincs szobatisztának lenni,úgyhogy ez nem a pelenka mérettől függ,hogy ha már 6-os kell neki,akkor szobatisztának kell lennie,ez nem igy működik....(azt az egyik válaszolónak irtam)
Szerintem ha van rá lehetőséged próbáljátok ki a liberóból a 6-osat,a fiamnak 10-12 órát is kibir.Éjjel nem iszik egyáltalán.A bugyipelenkát én nem javaslom azért,mert az még rövidebb ideig birja a pisit,mivel az pont azért van kitalálva,hogy mikor már nem pisil annyit,tehát már elkezdődött a szobatisztaság,ez praktikusabb,és nem csinálják olyan "vastagra",nedvszivósra,mint a rendes pelust.
Koszi a valaszokat!
Fiam 13,5 kg, 22 honapos.A szobatisztasaggal sajnos sehogy nem allunk.Liberobol napkozben 6ost hasznalunk.
Csak vizet iszik, mast nem is fogad el.
Sokat iszik ejjel is, konkretan egesz nap iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!