Rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel kapcsolatban?
Egyedülálló anyaként igényelném,mert jelenleg csak gyest,családit és gyermektartást kapok,de arról nincs semmi hivatalos papír.Ugye ezt 1évre állapítják meg.De ha közben lesz munkám,akkor a bevételünk meghaladja a feltételekben leírt maximumot.Ilyenkor mi van?Most teljesen reálisan igényelném,de mégis hogy működik ez?
köszi
Ha megigényled és megkapod, akkor is jár egy évig, akkor is, ha közben találsz munkát. Egy év múlva kell újra igényelni, akkor veszik figyelembe az új anyagi helyzetet.
De viszont azt is nézik, van-e ingatlan, vagy autó a neveden.
Mikor a párom munkanélküli volt és már nem kapott segélyt én is megigényeltem. Én gyeden voltam otthon, és még csp-t kaptam. Mivel a párom nevén van autó, így meg se kaptam a gyermekvédelmit, pedig nem haladtuk meg az akkori egy főre eső jövedelmet. Négy főre számolva. Szerencsére el tudott a párom helyezkedni.
és hova kell konkrétan beadni?polgármesteri hivatal,önkormányzat?
hogy igazolom a gyerektartást, ha nincs hivatalosítva csak egymás közt megegyeztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!