Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekvédelmi támogatás...

Gyermekvédelmi támogatás kinek jár?

Figyelt kérdés
Csak akik egyedül nevelik a gyerekeiket? Vagy házaspároknak is járhat, ha kevés a keresetük? 1 gyerekre is járhat? Mi kell hozzá? Az 1 főre eső jövedelemnél megnézik, levonják a kiadásainkat?
2012. nov. 23. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, nézik a jövedelmet, nemcsak az egyedülállók kapják, viszont most hirtelen nem tudom, hogy mennyi az összeghatár.38.000 Ft körül/fő? Majd megkeresem a papírt, de szerintem mások majd tudják.

Nem nézik, hogy mennyi a kiadás.

Rá kell írni a kereseteket, a családi pótlékot, a GYES-t, minden jövedelmet, és elosztani a családban élők számával.

2012. nov. 23. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma adtam le.Nem nézik a kiadásokat.Csak azt,hogy mennyi az össz. keresetetek és azt el kell osztani annyival ahányan éltek.Ez az összeg nem lehet több 47ezer párszáz Ft.-nál(már el is felejtettem :) ) Bárki igényelhti.
2012. nov. 23. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
elnézést hogy belekérdezek,de ez kb milyen összeg?Havonta jár?Hol lehet beadni?
2012. nov. 23. 14:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Önkormányzatnál lehet beadni. Annyit tudok, hogy évi 2×5800,- gyerekenként. Nem tudom, hogy ezen kívül jár-e még valami.

Köszönöm a válaszokat! Egy kicsivel meghaladjuk az összeget...

2012. nov. 23. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok ám biztos ebben az összegben pedig ma adtam le csak már ide oda kellett futkoznom,mert a rendszeres nem járt meg,de a rendkívüli igen és az átmeneti segély ami 3 havonta fizet valamennyit.Szerintem menjetek be a polgármesteri hívatalba és kérdezzétek meg,segíteni fognak.Sőt nekem is azt mondták mindent ki kell használni ami megjár!!!!
2012. nov. 23. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekünk 51 e ft/fő körülbelüli összeg jön ki. Sztem erre tuti nem adnak semmi :( Mert jól hangzik ez, de a lakáshitel meg a rezsi után nem sok marad... Ezért kérdeztem a levonásokat, de így biztos nem sok esélyem van.
2012. nov. 23. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja erre biztosan nem adnak tényleg semmit :( Igen ez szemétség amúgy,mert hiába hangzik így tényleg tök jól ha közben semmi sem marad belőle mire kifizeti az ember a dolgait... :(
2012. nov. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!